REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubo „Denver Nuggets“ vyriausiasis treneris Džordžas Karlas, kuris su komanda antradienį treniruočių stovykloje pradėjo pasirengimą artėjančiam sezonui, pareiškė, kad, komandą palikus veteranams Markusui Kambiui ir Eduardui Nacherai, daugiau laiko aikštėje gaus „Nuggets“ žaidėjas Linas Kleiza, pranešė leidinys „Rocky Mountain News“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis turės svarbesnį vaidmenį komandos žaidime“, - teigė Dž. Karlas ir pridūrė, kad krepšininkas iš Lietuvos rungtyniaus tiek puolėjo, tiek atakuojančio gynėjo pozicijose.

REKLAMA

L. Kleiza iki spalio 31 gali pratęsti sutartį su „Nuggets“, priešingu atveju, nuo kitos vasaros lietuvis taptų ribotu laisvuoju agentu - jei žaidėjas susitartų dėl kontrakto su kitu klubu, „Nuggets“ krepšininką išsaugotų, pateikęs analogišką pasiūlymą.

„Aš myliu Denverį. Tikiuosi, kad mes susitarsime ir aš liksiu komandoje ilgą laiką. Aš ir toliau stengsiuosi tobulėti bei pakilti į aukštesnį lygį“, - sakė L. Kleiza.

„Mes mylime Liną ir tikimės, kad jis liks „Nuggets“ gretose dar ilgai“, - kalbėjo vienas iš komandos vadovų Reksas Čepmenas, tačiau pridėjo, kad kol kas per anksti kalbėti apie sutarties pratęsimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų