REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 4 d., šeštadienį lankomiausiame Vilniaus klube „Gravity“ jau visai visų į sostinę po atostogų susirinkusiųjų laukia audringas „MTV The Block“ ciklo vakarėlis su Mamania ir svečiu iš Olandijos – Joey Flu.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad Lietuvoje orai kiek subjuro. Na ką, nenudžiuginsiu, ruoškitės visi būti apkrėsti gripu. Šeštadienį klube planuoju tikrą flu pandemiją. Mano supratimu – puiki proga baigti vaikštinėti parkais ir pajūriu. Jau pats laikas užsiimti pačias geriausias vietas kiečiausių klubų šokių aikštelėse“, - juokavo Joey Flu.

REKLAMA

Hip hop, r‘n‘b bei urban muzikos diktatorius iš Olandijos Lietuvoje lankysis pirmą kartą, todėl „MTV The Block“ fanams žada nenusileisti ir taip jau aukštai iškeltai gero pasilinksminimo standarto kartelei bei ruošia naują programą, kurią su trenksmu pirmą kartą pristatys Lietuvoje.

„Iš draugų DJ‘ų esu ne kartą girdėjęs, kad Lietuvoje „MTV The Block“ vakarėliai turi beveik nusistovėjusią publiką, kuri puikiai reaguoja tiek į hip hop‘o, r‘n‘b ir urban klasiką, tiek į visiškai naujus eksperimentus su šiais muzikos stiliais. Nekantrauju pats išbandyti keletą naujų triukų, tikiuosi, kad publika sureaguos gerai, gal net puikiai“, - pasakojo Joey Flu.

REKLAMA
REKLAMA

„MTV The Block“, - daugiausiai dėmesio iš lankytojų sulaukiantis, bei bene ilgiausiai gyvuojantis hip hop‘o ir r‘n‘b vakarėlių ciklas Lietuvoje, Vilniaus ir Kauno klubų lankytojus madingiausiais ritmais leisti vakarus kviečia kiekvieno mėnesio pirmąjį savaitgalį. Kas mėnesį klubinėtojų džiaugsmui prie pulto stoja DJ‘us iš užsienio bei lietuvis hip hop‘o stiliaus DJ‘us.

„Visoje Europoje kažkada buvo ar yra rengiami „MTV The Block“ vakarėliai, kurie pasižymi kokybiškos ir naujausios muzikos užtaisu. Žinau, kad Lietuvoje besidominčių urban, r‘n‘b bei hip hop‘u yra labai daug. Tai verčia pasitempti, nes žinau, kad manęs laukia išsilavinusi, išranki ir reikli publika. Tačiau taip man dar labiau patinka,- žinau, kad siekdamas sukviesti žmones į šokių aikštelę turėsiu atiduoti visas jėgas ir pademonstruoti aukštąjį DJ‘avimo pilotažą“, - svarstė Joey Flu.

Spalio 4 d. „MTV The Block“ su Joey Flu ir Mamania žada būti geriausiais vaistais nuo slogos, rudeninės depresijos bei gripo. Į sanatorijas važinėja tik seneliai, o visi kiti vaikšto į „MTV The Block“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų