REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas kitas, jei ne „Olialia“ mergaitės, galėtų žinoti pačias didžiausias ir veiksmingiausias paslaptis, kaip iš gražuolės virsti neįtikėtina gražuole.

REKLAMA
REKLAMA

Alvyda Sinkevičienė ir yra viena iš tų, kurios žino tokių stebuklingų būdų. Ši mergina jau kurį laiką savo krūtinę gražina natūraliais būdais. „Ir nereikės jokių silikono, nes mano būdas krūtinę padaro stangria, ją pakelia ir biustas atrodo ne tik žymiai dailesnis, bet ir didesnis“, - šypsodamasi sakė „Olialia“ mergaitė. Alvydos išbandytas būdas - tai specialūs pratimai krūtinei su svarmenimis.

REKLAMA

Apie tai, kaip natūraliu būdu pagražinti krūtinę mergina išgirdo iš sporto klubo trenerių, kai dirbo fotomodeliu Italijoje. „Pradėjau daryti tuos pratimus ir, prisipažinsiu, kad iš pradžių labai tingėjau. Tačiau jau po dviejų savaičių iš fotografų sulaukiau pagyrų dėl pasikeitusio kūno - tai ir buvo stimulas“, - prisiminė A. Sinkevičienė.

Ko reikia, norint turėti tobulą krūtinę? „Visų pirma, tai labai didelio noro ir ryžto, nes pratimus reikia daryti kas dieną ir pastoviai. Atostogaudama porą savaičių jų nedariau ir iš karto pastebėjau manęs nedžiuginusius pokyčius. Tačiau šį vargą labai greitai atperka komplimentai ir malonesnis vaizdas veidrodyje“, - visas merginas skatino Alvyda. Be noro ir ryžto dailiai krūtinei reikalingas ir dar vienas dalykas - tai svareliai. Alvyda kas rytą su svareliais daro po keturis pratimus krūtinei.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvieną pratimą reikia kartoti po 15 kartų, o geriausiai šią mankštelę atlikti rytais, esant nuogai, prieš veidrodį. Tuomet labiausiai matosi, kaip dirba raumenukai“, - patarimų negailėjo seksualiausios krūtinės savininkė.

„Krūtinę reikia lepinti, ji labai jautri. Aš taip pat naudoju specialų stangrinamąjį kremą, nors svarbiausią rolę vis tiek atlieka pratimai“, - stangrios ir gražios krūtinės paslaptis vardino žavi mergina.

Alvydą labai palaiko ir vyras. „Jei kartais patingiu jis mane skatina eiti pasportuoti, primindamas, kad pratimus darau dėl savęs, o ne dėl kitų. Vyrui labai patinka žiūrėti į mane sportuojančią“, - pasakojo Alvyda, žinanti ir daugiau stebuklingų būdų vyrams vesti iš proto.

Kaip tiksliai atlikti šiuos pratimus Alvyda pademonstruos rytoj 21 val. LNK laidoje „Kakadu“.



Aušra Prasauskaitė



Alvyda. (Irmanto Sidarevičiaus nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų