REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinės roko grupės „The Scorpions“ ir „Metallica“ gali surengti bendrą koncertinį turą. Kol kas nei vienas kolektyvų narys šio gando nepatvirtino, tačiau neatmetė galimybės, jog toks turas gali įvykti.

REKLAMA
REKLAMA

Žinią apie galimus bendrus „The Scorpions“ ir „Metallica“ koncertus savo asmeninėje svetainėje paskelbė garsus muzikantų fotografas Rossas Halfinas. Gandas žaibiškai išplito internete, savo palaikymą pareiškė tūkstančiai roko gerbėjų iš viso pasaulio. „Galiu pasakyti tik tiek, kad kol kas koncertų su „Scorpions“ mūsų tvarkaraštyje nėra, bet... dienotvarkės labai greitai keičiasi“, - užsienio žurnalistams teigė „Metallica“ būgnininkas ir dainų autorius Larsas Ulrichas.

REKLAMA

Artimų muzikantams šaltinių teigimu, apie bendrą turą galvoja tiek Lietuvoje jau lapkritį koncertuosiantys „The Scorpions“, tiek naujausią albumą „Death Magnetic“ neseniai išleidę amerikiečiai „Metallica“. Abu roko legendomis tituluojami kolektyvai šiuo metu pristatinėja naujausią savo kūrybą ir išgyvena dar vieną populiarumo bangą, todėl visiškai realu, jog bendras koncertinis turas JAV ir Europoje įvyks labai greitai, pažymi muzikos ekspertai.

REKLAMA
REKLAMA

Pernai pasirodė jau 21-asis geriausia vokiečių roko grupe vadinamų „The Scorpions“ dainų rinkinys „Humanity Hour I“. Jį įrašyti padėjo legendinis 8-ojo dešimtmečio prodiuseris Desmond Child, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip „Aerosmith“, „Bon Jovi“, Alice Cooper, „Kiss“ ar „Meat Loaf“. Brandus albumas, kuriame pateikta ir grupę išgarsinusi roko baladžių jėga, ir sunkios, bet melodingos dainos, yra gerai vertinamas kritikų ir muzikos mylėtojų.

Galimybę išgirsti gyvai atliekamą naujausią „The Scorpions“ kūrybą turės ir Lietuvos muzikos mylėtojai. Jau lapkričio 6 d. kartu su Kauno Simfoniniu orkestru vokiečių roko veteranai surengs vienintelį koncertą Vilniuje. Bilietus į renginį galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų