REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus vos 20 minučių po finalinio teisėjo švilpuko, paskelbusio antrąjį iš eilės apmaudų Sankt Peterburgo „Zenito“ pralaimėjimą UEFA Čempionų lygoje šį kartą rezultatu 1:2 prieš Madrido „Real“ klubą Rusijos ekipos lyderis Andrejus Aršavinas sutiko atsakyti į kelis vietos žurnalistų klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

- Kada buvo apmaudžiau – dabar ar po mačo su „Juventusu”?

Turbūt vienodai apmaudu ir dabar, ir tada. Gaila, kad šiandien nepasinaudojome savo progomis. Nieko jau nebetenkina tai, kad „Zenitas“ žaidžia gražiai ir kovojo kaip lygus su lygiais su Europos futbolo grandais. Reikia pasiekti teigiamą rezultatą ir mes buvome arti to, nes, mano galva, žaidimas šiandien buvo visiškai lygus.

REKLAMA

- Ar tai reiškia, kad nusipelnėte bent lygiųjų?

Švieslentėje po finalinio švilpuko dega skaičiai 1:2, tad kalbėti apie tai, ko kas nusipelnė, nelabai matau prasmės.

- Kokia pagrindinė pralaimėjimo priežastis?

„Realas“ paprasčiausiai aukštesnės klasės komanda. Jie sugebėjo išnaudoti beveik visas savo progas, o tai ir atsispindi rezultate.

- Ar ispanai jus kuo nors nustebino?

Jie sužaidė pagal savo lygį ir nė vienas jų žaidėjas neiškrito iš bendro vaizdo. Visi jų veiksmai buvo kruopščiai apgalvoti, bet vis tiek manau, kad mes galėjomės tikėtis ir daugiau iš savęs.

REKLAMA
REKLAMA

- O kokios dabar „Zenito“ perspektyvos Čempionų lygoje?

- Labai daug kas priklausys nuo artimiausių dviejų turų ir to, kaip tarpusavyje sužais „Realas“ su „Juventusu“. Labai tikiuosi, kad mūsų mačas su turiniečiais penktajame varžybų ture Sankt Peterburge dar turės kokios nors reikšmės.



- Bet tiek Turino, tiek „Petrovskio“ stadione pademonstravote puikų futbolą, o iš galimų šešių taškų taip ir neiškovojote nė vieno.

- Nieko nepadarysi. Gal ir banalu, bet mums pritrūko patirties – vis tik Čempionų lyga prestižinis turnyras.

Siūlome pasižiūrėti rungtynių tarp „Zenito“ ir „Realo“ įvarčius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų