REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

P. Mendy su „Sampdoria“ vis tik galės žaisti

Po „Kauno“ pralaimėjimo Genujos „Sampdoria“ (Italija) futbolininkams žiniasklaidoje buvo cituojami mūsų komandos vyriausiojo trenerio Jose Couceiro žodžiai: „Atsakomosiose rungtynėse su „Sampdoria“ dėl diskvalifikacijos negalės rungtyniauti Pascalis Mendy bei Vytautas Lukša, todėl mums bus dar sunkiau“.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto P.Mendy ketvirtadienį su „Sampdoria“ galės žaisti. „Taip, įspėjimai, gauti Čempionų lygoje, perkeliami į kitus to pačio sezono klubinių komandų turnyrus. Su viena išlyga - UEFA klubinių komandų turnyrų kvalifikaciniuose etapuose gautos pavienės geltonos kortelės, kurios nesąlygojo žaidėjo pašalinimo iš aikštės, pasibaigus kvalifikaciniams etapams panaikinamos ir skaičiuojamos iš naujo. Dabar žaidėjai turės praleisti rungtynes tik po trečios geltonos kortelės“, - situaciją paaiškino FBK „Kaunas“ tarptautinių ryšių vadovas ir atstovas spaudai Eimantas Pūras.

Dėl diskvalifikacijų poryt „Kaunui“ negalės padėti saugai Vytautas Lukša, Linas Pilibaitis ir puolėjas Mindaugas Grigalevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų