REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sparčiai tarp lietuvių populiarėjant aktyvių slidinėjimo atostogų modeliui, kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ padalinys „Travelman“ ir šią žiemą organizuos keliones į žymiausius Prancūzijos ir Austrijos slidinėjimo kurortus. Planuojama, jog žiemos sezono metu su bendrove slidinėti skris per 1700 šalies gyventojų.

REKLAMA
REKLAMA

„Travelman“ vadovės Viktorijos Karvelienės teigimu, bendrovės sprendimą antrus metus siūlyti keliones į Prancūzijos ir Austrijos slidinėjimo kurortus lėmė sparčiai tarp šalies gyventojų auganti tokių kelionių paklausa.

REKLAMA

„Žiemos atostogos įvairiuose Europos slidinėjimo kurortuose tampa įprastomis nemažai daliai keliauti mėgstančių lietuvių. Reaguodami į tokių kelionių poreikį, ir šiais metais nusprendėme siūlyti patogias keliones į slidininkų pamėgtus Trijų slėnių ir Alpe d‘Huez slidinėjimo kurortus Prancūzijoje bei Insbruck - Igls, Zillertal (Mayrhofen) ir Ischgl kurortus Austrijoje“, - sako V. Karvelienė.

Patogūs skrydžiai į Lioną bus vykdomi nuo gruodžio 27 d. iki sausio 31 d., tuo tarpu slidinėjimo kelionės į Austrijos kurortus bus siūlomos nuo sausio 31 iki kovo 21 d.

„Susidomėjimas slidinėjimo kelionėmis, ypač žiemos švenčių metu, jaučiamas jau dabar“, - sako bendrovės vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų