REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Orgazmatronas“ - tai vakarėlis, į kurį ateisi spalio 3 d., 22 val., „Havana Social Club“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai nebus toks pirmas „Stereo 45“* kompanijos renginys, nes net penki „Orgazmatrono“ vakarėliai vyko dar gyvuojant legendiniam elektro klubui . Tais laikais, kai teminiai vakarėliai-karnavalai atrodė nebent Naujųjų Metų vertas reikalas, tai buvo „kažkas tokio". Renginio nuotraukos dar dabar panašesnės į ekcentriškojo "Nag Nag Nag" klubo Londone flashback'ą nei į 2004-uosius Vilniuje. Penki fetišo karnavalai per vienerius metus... O dabar, po tiek laiko, jis atgimsta su tos pačios kompanijos pagalba tik jau kitoje vietoje – „Havana Social Club“.

REKLAMA

Vakarėlio idėja gimė tame pačiame „Stereo 45", draugų kompanijai bežiūrint filmą "Liquid sky". Filmas apie 80-ųjų Niujorką, hedonizmo tamsiąją pusę. Filmas, kurio herojų išorinis grožis lėmė „kitokių" vakarėlių pradžią klube „Stereo 45“.

„Orgazmatronas" šiemet atrodys taip:

Visos trys „Havana Social Club" salės bus paaukotos renginiui. Antrasis aukštas, kuriame šiokiadieniais viskas atrodo kaip normaliame restorane, spalio trečiosios naktį taps minimal lt didžėjų scena, kuriems pritars gyvi muzikantai, o erdvę pagyvins 80'ųjų filmų vaizdai, transcendentinio pasaulio personažai, atgiję robotai, sapnų kaubojai. Apačioje, vienoje iš salių savo TOP 10 gros „Stereo 45" šeimos nariai ir draugai: Julyte, Martynas, Rolas, Rokas, Rimas Šapauskas, Jurgis Didžiulis, Naglis, Adomas, Ramojus, Jazzmatazz ir kiti. Visiems orgazmatronininkams bus suteikta proga pasikeisti savo šlapius viršutinius ir apatinius į madingus ir sausus, nes drabužių parduotuvė „Kandis" turės savo darbastalį.

REKLAMA
REKLAMA

Profų salėje vyks visų žvaigždžių karai: Happyendless dj team (Andrius Allien, Benua), Partyzanai (Mantas T, Gvidas, Nostra), Metal on Metal (Manfredas, Kym Wild, Miss America), Monkey Brothers (Sergio, Ruben), Backdoors (Ruben, Pupa) gros vieni su kitais ir vieni prieš kitus. Velnias...

Svarbiausias dalykas, kurį privalai atsinešti į šį vakarėlį- tikrai ne vizitinių krūvelė, o kad patekti į „Orgazmatroną“ kitos spalvos linzių nepakaks. Turi pulsuoti ekstravagantišku seksualumu per penkiolika metrų. Tai - geriausia proga maivytis, išprotėti ir nusidėti. Tie, kurie nepasipuoš, gali taip ir likti skaistyklos nežinioje. O išdrįsusieji įkišti nosį pragaran, turės reikalų su visažistais, kurie atėjusiųjų veidus laikinai pavers tamsiosios sielos pusės veidrodžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Organizatorių komentaras: "Orgazmatronas - tai electroclash'as ."

Filmai kuriuos "Orgazmatrono" organizatoriai rekomenduoja pažiūrėt:

"Liquid Sky"

-susvetimėjimo ir elektronikos mišinys, šaltas kaip ledas ir baisus kaip narkotikas, į nieką nepanašus filmas, kurio niekas net nebandė kopijuoti. Miss America iš filmo dialogo pasiskolino savo slapyvardį.

"Rocky Horror Picture Show"

-visų laikų miuziklas, atidaręs ir įkvėpęs "Nesakyk Mamai!", nepadorus visu gražumu.

"Clockwork Orange"

-"Orgazmatrono" vaizdinė iliustracija, su padažytomis vyriškomis blakstienomis.

"Kažkas atsitiko"

-vienintelė lietuviška pretenzija į muzikinį aštrumą, iki šiol nesuvokiama, kaip savo laiku filmas išvydo šviesą.

Bilieto kaina – 30 Lt. Išankstinių bilietų kaina – 20 Lt.

Išankstinius bilietus jau galima isigyti „bilietai.lt".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų