REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodo, Holivudo aktorius Bradas Pittas skiria ypatingą dėmesį savo išvaizdai.

Aktorius naudoja įvairias brangias odos priežiūros priemones, o vakarinis grožio procedūrų atlikimo ritualas užima ne mažiau kaip valandą. Kalbama, kad Bradas prieš miegą netgi užsimauna specialias pirštines ir kojines su kremu, kad miegant oda taip pat būtų maitinama.

REKLAMA
REKLAMA

„Du kartus per savaitę Bradas atlieka veido garinimo procedūras, kiekvieną dieną kruopščiai pasitrumpina barzdelę ir pats išsipešioja antakius, - pasakojo vienas aktoriaus draugas žurnalui „Enquirer“. – Tai tiesiog siutina Angeliną. Be to, kiekvieną savaitę Bradas verčia ją ieškoti ir išrauti iš jo galvos kiekvieną pasirodžiusį žilą plauką“.

REKLAMA

Prieš miegą Bradas ne mažiau kaip valandą skiria įvairioms kūno priežiūros procedūroms. O juokingiausia tai, kad Angelina šiuo atžvilgiu visiška priešingybė vyrui: viskas, ką ji daro prieš eidama miegoti - nusiprausia ir išsivalo dantis. Tai užtrunka apie penkias minutes.

Tuo tarpu Vokietijos žurnalas „Bild“ paskelbė, kiek kainavo drabužiai, kuriuos Bradas vilkėjo praėjusią savaitę restorane, kur vakarieniavo su naujo filmo kolegomis.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius buvo užsidėjęs 450 eurų vertės „Trilby“ kašmyrinę skrybėlę, vienspalvius amerikiečių kompanijos „Fruit of the Loom“ marškinius už 20 eurų, kašmyrinį megztinį už 800 eurų, kelnes, kurios kainavo 650 eurų ir tamsiai rudus baikerio batus už 450 eurų.

O štai paparacai per šias išeigines nieko neuždirbo: jiems nepavyko padaryti nei vienos žvaigždžių šeimynėlės, kuri dabar svečiuojasi Vokietijoje, nuotraukos.

Bradas Pittas, „News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų