REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiari aktorė Jennifer Aniston prisipažįsta, kad buvo sugniuždyta, kai vasarą baigėsi jos romanas su muzikantu Johnu Mayeriu. Ją įskaudino tai, kad jis viešai prabilo apie išsiskyrimą.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai per Toronte vykusį tarptautinį kino festivalį Holivudo žvaigždė J.Aniston pristatinėjo naująjį filmą „Management“. 39 metų aktorė, vilkėdama juodą prigludusią suknelę, spinduliavo seksualumą. Aktorės oda švytėjo, o akys žibėjo, kai ji šypsodamasi dalijo autografus ir bendravo su gerbėjais.

REKLAMA

Tuo metu Toronte, reklamuodamas filmą „Burn After Reading“, viešėjo ir jos buvęs vyras Bradas Pittas. Nors iš jo vizito Toronte buvo išpūstas didelis burbulas, visas dėmesys atiteko stilingajai Jennifer, kuri aplinkinius žavėjo, nes buvo energinga ir nerūpestinga, nuoširdžiai bendravo su publika.



Flirtavo su kolega

Puikiai žinodama, kaip visi domisi jos gyvenimu išsiskyrus su ilgamečiu draugu, Jennifer, kuri, be vaidmenų kine, dar pasirodys ir televizijos seriale „30 Rock“ kaip Aleco Baldwino partnerė, teigia, jog ją vis dar glumina dėmesys, sukoncentruotas į tą vienintelį aktorės gyvenimo tarpsnį.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors su spaudos dėmesiu susidurdavau visą tą laiką, kol mudu su J.Mayeriu draugavome, vis viena jaučiuosi keistai. Žinoma, visame tame galima įžvelgti ir šviesių dalykų - žmonės vis dar domisi manimi ir filmais, kuriuose vaidinu. Už tai esu labai dėkinga ir tikiuosi patvirtinti jų lūkesčius. Dėl manęs nesirūpinkite, esu labai laiminga“, - patikino Jennifer.

Naujausias žvaigždės filmas sulaukė daug liaupsių. Tai romantinė komedija, kurioje aktorė vaidina keliaujančią prekybininkę, užmezgusią romaną su jaunu motelio darbuotoju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per festivalį Jennifer linksminosi su patraukliuoju škotų kilmės aktoriumi Gerardu Butleriu - naujausio Guy'aus Ritchie filmo „RocknRolla“ žvaigžde. Pora buvo aptikta jaukiai įsitaisiusi per filmo „Imtynininkas“ („The Wrestler“) premjeros proga surengtą vakarėlį, kuris vyko „Park Hyatt“ viešbučio bare.

„Jennifer ir Gerardas bendravo labai artimai - juokėsi ir glaustėsi. Kadangi nebuvo filmavimo kamerų ir fotoaparatų, jie jautėsi laisvai, leido sau paflirtuoti ir mėgavosi vienas kito draugija“, - atskleidė vienas iš vakarėlio dalyvių.



Romantiška dvasia

REKLAMA

Pirmajame interviu po išsiskyrimo aktorė kalba apie jos kruopščiai išnagrinėtą gyvenimą, romantiką, ateities ambicijas ir neseniai atrastą vidinę stiprybę.



- Jennifer, kaip jums sekasi?

- Gerai! Turiu gerų draugų, įdomų gyvenimą. Negaliu skųstis, kai turiu galimybę įkūnyti visas savo ambicijas ir vis atrasti naujų dalykų. Esu labai pozityviai nusiteikusi ir džiaugiuosi visa tai turėdama. Turint galvoje mano gyvenimo būdą, tai yra tiesiog nerealu.

- Atrodote puikiai. Ar dažnai mankštinatės?

- Nesu lengvojo kultūrizmo fanatikė, bet keletą valandų per savaitę mankštinuosi. Darau atsilenkimus, pritūpimus ir panašiai. Saugau figūrą ir stengiuosi sveikai maitintis.

REKLAMA

- Jūsų naujasis filmas „Management“ sulaukė daug teigiamų spaudos atsiliepimų. Būtų įdomu sužinoti, kuo jus ši kino juosta patraukė?

- Man labai patiko istorija - iškart pamilau savo heroję dėl jos savito požiūrio į gyvenimą. Be abejo, mane sužavėjo ir romantiška filmo dvasia.

- Ar realiame gyvenime jūs taip pat romantikė?

- Manau, kad taip. Būti įsimylėjusiam - nuostabus jausmas, visada norisi į jį pasinerti stačia galva. Tačiau reikia likti praktiškam, matyti save iš šalies ir nesileisti nunešamam meilės taip toli, kur nebeįmanoma blaiviai mąstyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- „Management“ - nedidelis, nepriklausomas projektas. Ar tai turėjo įtakos jūsų apsisprendimui vaidinti šiame filme?

- Man patinka mažo filmo idėja, nes ji suteikia daugiau laisvės vaidmenį kuriančiam aktoriui. Statant tokio tipo filmą, nebūna kino studijos ar finansuotojų spaudimo. Galima geriau įsijausti į vaidmenį ir atskleisti herojų.

Laimė slypi kitur

- Ar geriau jaučiatės, kai vaidinate romantinėse komedijose?

- Vaidindama tokiuose filmuose, mėgaujuosi, bet nesu vieno žanro aktorė. Kartais sunku persilaužti, kai publika iš manęs tikisi būtent romantinių komedijų. Tačiau tik nuo manęs priklauso, kokiame filme pasirinksiu vaidinti ir ar žmonės pripažins mane kitokiu amplua.

REKLAMA

- Netrukus pasirodysiančioje meilės istorijoje „Travelling“ atliekate dramatišką vaidmenį. Gal galite papasakoti plačiau?

- Galima sakyti, kad šis filmas mane išlaisvino, nes vaidinu sau nebūdingą personažą ir atrandu daug naujų jausmų, emocijų ir savasties elementų.

Nors ir nesu žinoma kaip dramatiškų vaidmenų atlikėja, šįkart džiaugsiuos, griaudama stereotipinius lūkesčius.

- Vaidmenimis televizijos seriale „Draugai“ („Friends“) ir kine jūs tapote labai populiari. Ar dėl to labiau savimi pasitikite asmeniniame gyvenime?

REKLAMA

- Nemanau, kad tam įtakos turi sėkmė. Būtent asmeniniai išgyvenimai ir patirtis leidžia man pasitikėti savimi. Mano aktorės karjera tikrai sėkminga. Tačiau laimė yra kiti dalykai: kai būni su draugais ir mylimaisiais, kai tobulėji.

Priprato prie paskalų

- Ar nuolatinis dėmesys jūsų asmeniniam gyvenimui nekelia susierzinimo?

- Žinoma, tai nemalonu, nes nuolat apie save girdžiu absurdiškų istorijų ir visišką melą. Tada norisi eiti ir išrėžti visą tiesą, bet tai tik dar labiau įsuktų paskalų ratą. Laikui bėgant, prie to pripranti ir nebekreipi dėmesio. Tiesiog gyvenu savo gyvenimą, susikaupiu darbui ir mėgaujuosi tuo, ką darau.



- Į televizijos ekranus einate su vaidmeniu seriale „30 Rock“. Kodėl nusprendėte ten vaidinti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tai puikus vaidmuo. Dievinu tą serialą, nes filmuotis surinkti puikūs aktoriai, ir scenarijus tikrai šaunus. Už dabartinę sėkmę esu dėkinga darbui televizijoje. Šis, kad ir trumpas, sugrįžimas prie ištakų man labai svarbus. Žinoma, jau niekas nepranoks 10 metų, praleistų filmuojant serialą "Draugai", bet pasitaikė puiki galimybė, ir aš ja pasinaudojau.



- Kokias gyvenimo pamokas išmokote per pastaruosius keletą metų?

- Tai sunkus klausimas. Tikiu, jog atradau stiprybės, žinojau, kad jos turiu, bet tik po tam tikrų gyvenimo išbandymų supratau, kiek daug galiu ištverti. Dabar esu pasiryžusi bet kokiam gyvenimo iššūkiui, todėl jaučiuosi puikiai. Matau ateities perspektyvų. Stengiuosi būti laiminga ir nesijaudinti dėl nereikšmingų dalykų. Gyvenu gerai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų