REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyniskart „Formulės-1“ lenktynių čempionas vokietis Michaelis Schumacheris ir toliau nesitraukia iš automobilių sporto – nors 39-erių metų pilotas pats už bolido vairo jau nebesėdi, jis padeda „Ferrari“ komandai kautis dėl nugalėtojos titulo savo pastabomis, įžvalgomis ir patarimais.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniu metu M. Schumacherio akį patraukė naujas lenktynių pasaulyje išdygęs talentas – 21-ų metų vokietis Sebastianas Vettelis, kuris sensacingai prieš dvi savaites triumfavo Italijos Monzos trasoje.

REKLAMA

Pasinaudodamas proga patyręs, šilto ir šalto matęs M. Schumacheris savo tautiečiui nusprendė pažerti ne tik komplimentų, bet ir keletą naudingų patarimų:

„Sebastianas turi visa tai, ko reikia norint tapti didžiu lenktynininku, bet, be jokios abejonės, jam dar reikia ir daug ko pasimokyti. Jis turi įgyti patirties ir mokytis priimti teisingus sprendimus savo karjeroje, jei tikrai nori patirti šlovę. Jam reikia atminti ir tai, kad „Formulėje-1“ svarbiausia turėti gerą bolidą, tad laikui atėjus jis turi pereiti į rimtą komandą“.

Priminsime, kad kol kas S. Vettelis atstovauja „Toro Rosso“ ekipai, kuri bendroje „Formulės-1“ konstruktorių įskaitoje užima šeštą vietą, o pats lenktynininkas yra įsitaisęs devintoje pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų