REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvos CSKA ekipos puolėjas Ramūnas Šiškauskas savo komandos pasirodymą Aleksandro Gomelskio taurės turnyre stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Išbėgti į aikštę 30 m. 198 cm ūgio puolėjui neleido paūmėję nugaros skausmai.

REKLAMA
REKLAMA

„Nugarą skaudėjo ir per Olimpines žaidynes, ir joms pasibaigus. Paprasčiausiai dabar pasijutau prasčiau ir gydytojai rekomendavo pailsėti“, - tvirtino R.Šiškauskas.

REKLAMA

Naudingiausiam praėjusio sezono Eurolygos žaidėjui nugaros skausmai paūmėjo po turnė Italijoje, kur rengdamasi sezonui CSKA ekipa šventė keturias pergales ir kartą nusileido Sienos „Montepaschi“ krepšininkams.

„Man buvo atlikti tyrimai, tačiau gydytojai nieko baisaus nerado ir tvirtino, kad operacijos neprireiks. Jaučiuosi kiek geriau negu prieš kelias dienas. Šiuo metu sportuoju individualiai, atlieku įvairius reabilitacinius pratimus ir tikiuosi, kad žaisti galėsiu jau artimiausiu metu“, - vylėsi karjerą nacionalinėje rinktinėje po Pekino olimpinių žaidynių baigęs lietuvis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pripažino, kad neigiamos įtakos nugarai turėjo ir Olimpinės žaidynės. „Ateityje vasaros metu poilsiui galėsiu skirti daugiau poilsio“, - šyptelėjo R.Šiškauskas.

Pasak lietuvio, vakar pasibaigęs turnyras Maskvoje parodė, kad rugsėjo 3 d. rengtis naujam sezonui pradėjusi CSKA ekipa dar turi nemažai dirbti, kad pasiektų gerą sportinę formą.

„Buvo susirinkusios pajėgios ekipos, todėl šios varžybos puikiai parodė, ko mums dar trūksta. Į komandą atvyko naujų žaidėjų, todėl dar turime kur tobulėti“, - tvirtino vienas CSKA lyderių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų