REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę pramogų pasaulyje netyla kalbos apie atlikėją Mia. Jos konfliktas su grupės „Yva“ lydere Natalija Zvonke buvo plačiai aptartas net šalies televizijos kanalų Populiarumo besivaikanti Mia pasiekė savo?

REKLAMA
REKLAMA

Pasak patikimų „Vakaro žinių“ šaltinių, Stano vestuvių vakarėlyje atlikėja Mia padaugino išgerti svaigalų ir pati prisišaukė skandalą. Visų pirma ji bandė „sublizgėti“ scenoje, dainuodama Whitney Houston ir Tinos Turner kūrinius. „Sublizgėti“ nepavyko. Tada ji ėmė kviesti į muzikinę dvikovą N.Zvonkę. „Dabar aš padainuosiu, o paskui tegul padainuoja Zvonkė. Gyvai!“ - šaukė į mikrofoną Mia. Anot liudininkų, tai priminė filmuką apie Mauglį. Mia prisiėmė kiauksinčio šakalo vaidmenį, o Zvonkė liko ori Bagyra - menkavertėms provokacijoms nepasidavė.

REKLAMA

Tuomet Mia prikibo prie Deivydo Zvonkaus, žemino jo žmoną. Nevengė keiksmažodžių. Galop buvo kibta į plaukus. „Mia su Zvonke susimušė“, - svečiams rūkomajame susikrimtęs pranešė jaunikis Stano.

Kokios kautynių pasekmės? Daugiau nei komiškos: Mia nusilaužė porą nagų. Todėl pirmadienį TV eteryje jos ištarta frazė „Mane sumušė“ nuskambėjo gana perdėtai. Įsiminė ir kiti moters žodžiai - savo pačios veiksmų vertinimai. Mia nesigynė, kad Stano vakarėliui tęsiantis ji nei iš šio, nei iš to apliejo šampanu Gediminą Jaunių, kalbėjusį su N.Zvonke. Tačiau atlikėjai atrodė, kad tai buvo labai... „prancūziška“.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Mia jautėsi situacijos auka, todėl pranešė parašiusi pareiškimą policijai, o šou verslo žmonės vėl suplojo delnais: įžūli, bet gera savireklama!

Prisiminkime, kaip Mia padėjo sau išgarsėti, - ogi pasinaudojusi „Danguje“ sėkmingai startavusiu buvusiu mylimuoju Soliariu. Mia dalijo aštrius interviu, pylė pamazgas. Vėliau skandaliukai rutuliojosi. Viename Palangos klubų Mia šoko į atlapus Soliario merginai Živilei...

Šiandien paklausėme Soliario, ką jis mano apie naujausią Mia skandalą. Vaikinas sakė, kad kitą dieną po Stano vakarėlio atlikėja pati jam paskambino ir papasakojo savo versiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad šiai istorijai turėjo įtakos alkoholis, - „Vakaro žinioms“ plačiai šypsodamasis sakė Soliaris. - Mia yra jautri, ji į viską reaguoja labai jausmingai. Alkoholis tai tik paaštrino. Mia niekada nemėgsta pralaimėti. Išpuola, o paskui gailisi. Šioje istorijoje, mano nuomone, įvyko eilinis jos sprogimas. Mia kaip degtukas. Aš ją pažįstu, manęs tai nenustebino. Manau, dar ne kartą taip bus...“

Kitados Mia vadybininku buvęs šou verslo ryklys Martynas Tyla, prašomas pakomentuoti atlikėjos elgesį, šūktelėjo: „Oi..! Geriau nekomentuosiu. Ką aš išgirdau, tai yra blogai. Ir aš šioje istorijoje labiau tikiu Natalija nei Mia. Labai teisingai kažkada yra pasakęs Selas: „Ir Butkutė, ir Mia turi gerus balsus, bet smegenų visai neturi...“

REKLAMA

Smegenys - smegenimis, bet dabar Mia į galvą šovė išganinga mintis - visapusiškai išnaudoti pačios vedamą televizijos laidą „Trečias nereikalingas“. Mia eteryje pažadėjo atskleisti baisią paslaptį, - esą D.Zvonkus jai seniai simpatizuoja, rašo dviprasmes SMS žinutes ir kt. Neva būtent dėl to įvyko jos ir N.Zvonkės „muštynės“, per kurias nukentėjo vienas kitas nagas. Štai jums ir „Trečias nereikalingas“. Žavu! Mia yra puiki viešųjų ryšių specialistė.

Tiesa, nereikėtų pamiršti, kad televizija ne tik sukuria žvaigždes, bet ir jas užgesina. O Mia laidos prodiuseriai metė tikrą iššūkį: LNK pranešime skelbiama, kad televizijos žiūrovai šįvakar gaus teisę balsuoti: pasilikti tokią vedėją ar išprašyti ją lauk. Drąsu!



Jurga KLIMAITĖ-RIEBLING




„Vakaro žinių“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų