REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį Singapūre vyksiančių intriguojančių „Formulės-1“ lenktynių starto daugelio komandų pilotai laukia su itin dideliu nerimu. Reikia pripažinti, kad jiems nerimauti tikrai yra dėl ko: tai bus debiutinės lenktynės Singapūro trasoje, jos vyks naktį ir, be visa ko, sinoptikai dar žada ir lietų.

REKLAMA
REKLAMA

Nors vienas čempionato lyderių brazilas Felipe Massa iš „Ferrari“ ekipos kovai yra nusiteikęs optimistiškai ir ryžtingai, bet vis dėlto pripažino, kad daug ką lems kvalifikacija ir tai, kaip jam pasiseks pasirodyti.

REKLAMA

27-erių sportininkas, kuris nuo pirmenybių lyderio brito Lewsio Hamiltono iš „Mclareno“ atsilieka tik vienu tašku, sutiko ir su tuo, kad lenktynių metu aplenkti varžovus bus itin sunku:

„Šeštadienis bus labai svarbus. Dar niekada neteko važiuoti Singapūro trasoje, bet joje varžovus lenkti bus dar sunkiau nei Valensijoje, nes tiesiosios čia kur kas trumpesnės.“

„Norėčiau, kad lenktynių dieną Singapūre nelytų, bet net jei ir bus priešingai, būsiu tam kaip reikiant pasiruošęs“ - tvirtino F. Massa.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad brazilas laimėjo kitas tik šiemet į „Formulės-1“ varžybas įtrauktas Valensijos lenktynes. Tiesa, jis tada startavo iš pirmos vietos.

F. Massos šansai tapti pasaulio čempionu gerokai išsaugo po to, kai vakar Tarptautinė automobilių federacija (FIA) atmetė „Mclaren“ komandos apeliaciją dėl 25 sekundžių nuobaudos L. Hamiltonui už neleistiną lenkimą Belgijos trasoje.

Vis dėlto F. Massa teigė, kad jam tai nelabai įdomu, nes jis rūpinasi tik savo reikalais.

„Aš dabar galvoju tik apie savo sezoną ir būsimas lenktynes“ - nukirto brazilas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų