REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo Natalijos Zvonkės nukentėjusi dainininkė Mia LNK laidoje „Kakadu“ pirmadienį, 21.00 val., tikins, kad Zvonkė, o ne ji pradėjo muštynes.

REKLAMA
REKLAMA

Skandalingiausias metų pramogų pasaulio įvykis – dainininkių Mios ir Natalijos Zvonkės muštynės – LNK laidoje „Kakadu“ bus atpasakotas iš pirmų lūpų.

REKLAMA

Šiandien, pirmadienį, 21.00 val., „Kakadu“ parodys muštynes tarp žvaigždžių Stano povestuviniame vakarėlyje. Dainininkė Mia tik laidai „Kakadu“ sutiko papasakoti apie konfliktą iš savo varpinės. Paaiškės, kas iš tiesų kaltas dėl konflikto.

„Kai mes pradėjome ginčytis, ginčijomės, ir tada ji mane stvėrė, nubraižė, subraižė, ant rankos po to buvo mėlynės, kraujosruvos, nagai nulupti, plaukai išrauti – kažkoks pravalas”, - laidoje skųsis dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

„Mia padaugino alkoholio, sklaidėsi per visą vakarėlį – kraujas … aš tą kraują mačiau, ir mačiau, kaip krito nuo baro… krito ji ir kažkaip tuos pirštus užsigavo, nusilaužė nagą – rėkė, kad nagas lūžo“ – pasakos Zvonkės sesuo Kristina.

„Jos sesuo Kristina bandė mus išskirti, bet apsitaškė jos veidas mano kraujais… Iš tiesų, iš mano piršto kraujai bėgo fontanais“, – tai Mios citatos, kurias „Kakadu“ žiūrovai išgirs šiandien, 21 val., per LNK.

Mia teigs, kad muštynes pradėjo būtent Natalija, o ne ji. „Aš norėjau apsiginti ir gyniausi. Aš nesileidau talžoma – imkit mane ir draskykit – tikrai taip nebuvo“, - tvirtina Mia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų