REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos popmuzikos garsenybės Ala Pugačiova ir Valerijus Leontjevas susipyko dėl namo Pamaskvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kelias dešimtis metų šios Rusijos žvaigždės artimai draugavo, o dabar susitikusios net nesisveikina. Ir tai tik dėl to, kad V.Leontjevas pardavė unikalią „dačą“ pamaskvėje esančiame Valentinovkos kaime, kur Rusijos televizija filmuodavo laidą „Kalėdiniai susitikimai“.

REKLAMA

Kai prieš 20 metų V.Leontjevas su žmona nusipirko tą sodybą, esančią už dviejų valandų kelio nuo Maskvos, namas jam atrodė didelis, o vieta - prestižinė. Dainininkas negailėjo laiko namo įrengimui, pats prikalė lentynas, surinko spintas ir net sodino bulves. Todėl kai A.Pugačiova paprašė įleisti į „dačą“ apie 200 žmonių nufilmuoti „Kalėdinius susitikimus“, V.Leontjevas kelis kartus atsisakė. Jis pasidavė savo draugės įkalbinėjimams tik 1994 metais.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai vyko filmavimas, visas kaimas buvo pastatytas ant ausų. Paskui laikraščiai rašė, kad mano svečiai smarkiai nusigėrė ir nusiaubė visą „dačą“, nors ir tiesų jie sudaužė tik dvi taures“, - kartą pasakojo V.Leontjevas.

Tačiau po to filmavimo A.Pugačiovai V.Lentjevo „dača“ ėmė patikti dar labiau. Ji dažnai į ją atvažiuodavo pasikaitinti pirtyje, be to, kartu su V.Leontjevu ten saugojo savo senus sceninius drabužius ir koncertinį rekvizitą. Tačiau prieš porą metų namo šeimininkas išnešė į kiemą visus savo apdarus ir juos sudegino, o kur dingo Alos kostiumai nežinoma.

Neseniai A.Pugačiova sužinojo, kad V.Leontjevas pardavė „dačą“, ir dar labai pigiai - vos už 10 tūkst. dolerių. Nuo tada jų draugystė nutrūko. Abu dainininkai susitiko tik šią vasarą Jūrmaloje, tačiau vienas kitam nepratarė nė žodžio. A.Pugačiova tik paprašė savo draugų, kad perduotų V.Leontjevui jos žodžius: „Vienintelis žmogus, kuriam tu turėjai teisę parduoti tą „dačą“, buvau aš“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų