REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalies vadovai, parlamentarai, ministrai, partijų vedliai ketvirtadienį susitiko su vienu turtingiausių šalies žmonių Pramonininkų konfederacijos vadovu Bronislovu Lubiu.

REKLAMA
REKLAMA

Metinį susitikimą su valdžios atstovais „Belmonto“ restorane surengė B.Lubio vadovaujama Pramonininkų konfederacija, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA

Pastaruoju metu B.Lubys pasileido į susitikimų maratoną su Seimo rinkimuose dalyvausiančiomis partijomis. Praėjusią savaitę jis buvo susitikęs su konservatoriais, ketvirtadienį - su Darbo partijos vadovybe, kitą savaitę numatytas susitikimas su Naująja sąjunga.

Pasak B.Lubio, su Darbo partija jau sutarta, jog ši atėjusi į valdžią pasistengs, kad butų priimtas pramonininkų parengtas atsinaujinančių energetikos resursų įstatymas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokio įstatymo nebuvimas - didelis trūkumas, nes visa Lietuva suprato, jog premjeras Gediminas Kirkilas Briuselyje su Europos Komisijos vadovu Jose Manueliu Barroso susitarė, kad nuo kitų metų Ignalinos atominė elektrinė bus stabdoma“, - įgėlė Vyriausybės vadovui Pramonininkų konfederacijos prezidentas.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, susitikimuose su partijų vadovais B.Lubys buvo nepatenkintas ir dėl pastaruoju metu vėl smarkiai atšalusių Lietuvos santykių su Rusija.

„Rusija tiekia dujų pakankamai, bet už jas mokame 0,4-0,5 euro brangiau negu kitos Europos Sąjungos valstybės. Bet mes juk turtingi, - „Lietuvos rytui“ ironizavo B.Lubys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų