REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vašingtono „Wizards“ ekipos gynėjas Gilbertas Arenas patvirtino, kad jam šįryt buvo atlikta operacinė procedūra, kurios metu buvo išvalytas krepšininko kairysis kelis. Šios procedūros Agentui Zero (G.Arenaso pravardė - red. past.) prireikė todėl, kad dėl pastarųjų dviejų kelio operacijų žaidėjas buvo apribotas savo reabilitacijos proceso metu.

REKLAMA
REKLAMA

Šią vasarą 111 milijonų dolerių vertės sutartį pasirašęs krepšininkas sakė, kad dėl operacijos negalės dalyvauti „Wizards“ treniruočių stovykloje, praleis visas ikisezonines rungtynes bei pirmąjį NBA reguliariojo sezono mėnesį. Tai reiškia, kad savo lyderio pagalbos „Burtininkai“ geriausiu atveju sulauks gruodžio pradžioje.

REKLAMA

„Mano kelyje vis dar plūduriavo kelios skeveldros, kurios man trukdė, - kalbėjo G.Arenas. - Tai erzino kelį, todėl mes nusprendėme, kad šią problemą reikia išspręsti. Tai tikriausiai man leis greičiau pasiekti geriausią sportinę formą.“

Praėjusį sezoną G.Arenas sužaidė vos 13 reguliariojo sezono mačų. 2006-07 m. sezone amerikietis taip pat praleido paskutinis aštuonis reguliariojo sezono susitikimus bei visas atkrintamąsias varžybas.

Praėjusiose atkrintamosiose varžybose G.Arenas keturis sužaistus mačus vidutiniškai pelnydavo 10,8 taško, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei suklysdavo po 2 kartus per rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų