REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu dainininkė Christina Aguilera kur kas labiau domisi naktiniais pasilinksminimais nei savo muzikine karjera ar šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Po to kai spaudoje pasirodė pranešimai, kad Christina Aguilera tikriausiai ruošiasi eiti Britney Spears pėdomis ir tapti pagrindine skandalingų įvykių heroje, ji lyg ir bandė gelbėti griūvančią reputaciją - dalyvavo „MTV Video Music Awars“ apdovanojimuose, pristatė naujus kvepalus ir keletą kartų pasirodė viešumoje su vyru ir sūnumi Maksu.

REKLAMA

Tačiau atrodo, kad pavyzdingos žmonos ir mamos vaidmuo Christinai greitai atsibodo - neseniai gražuolė dainininkė buvo vėl pastebėta bare, kur linksminosi be sutuoktinio jaunų žmonių kompanijoje ir nesidrovėdama rinkosi alkoholinius gėrimus.

Žinoma, kiekvienas žmogus turi teisę retkarčiais atsipalaiduoti, tačiau Ch. Aguilera linkusi atsipalaiduoti vis dažniau. Nesibaigiančios linksmybės nulėmė tai, kad dainininkė atidėjo naujo albumo išleidimą, o jos santykiai su vyru nuolat blogėja (kalbama, kad pora dažnai barasi dėl Christinos pomėgių linksmintis naktimis).



Šaltinis: „Daily Mirror“

Christina Aguilera, „News Bridgepix“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų