REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, trečiadienį, LNK pop žurnale „Kakadu“ – išskirtinis reportažas iš grupės „69 Danguje“ narės Ingridos Martinkėnaitės gimtadienio. Šventėje landžios filmavimo kameros užfiksavo Ingridos kolegės Nijolės Pareigytės flirtą su nauju nepažįstamuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Į prabangų Ingridos 30-mečio jubiliejų madingame sostinės restorane sugužėjo visa pramogų pasaulio atstovų grietinėlė. Ingridą sveikino Egmontas Bžeskas su drauge Oksana – jie padovanojo masažo salono abonementą.

REKLAMA

Jausmų nebeslepiantys Karina Krysko ir Saulius Skambinas Ingridai įteikė knygą – „Seniui ir jūra iki kelių“, kurios viduje buvo paslėpta staigmena. Grupės „69 danguje“ narės „susimetė“ ir išrinko savo kolegei labai paslaptingą, bet labai praktišką dovaną, kurią bandė paslėpti nuo smalsių akių.

Kiti svečiai atėjo nešini milžiniškomis gėlių puokštėmis ir balionais. Tačiau brangiausią dovaną, žėrintį laikrodį, Ingrida gavo nuo savo mylimo vyro.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu jubiliatė vilkėjo Manto Petruškevičiaus išrinkta pastelinių spalvų suknele, perrišta net dviem kaspinais, kuriuos taip mėgsta šis stilistas.

Svečių laukė gausiomis vaišėmis nukrautas stalas ir linksmybės iki paryčių. Dar viena pikantiška detalė – vakaro metu grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė flirtavo su žavingu jaunuoliu! Gal baigėsi Nijolės išpažintas „celibatas“? Gražuolė neseniai prisipažino metus gyvenanti be antrosios pusės... „Kakadu“ pirmieji užfiksavo besimezgančią naują pažintį...

„Kakadu“ – trečiadienį, 21.00 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų