REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj į kovą UEFA taurės pagrindiniame etape stos Lietuvos čempionas „Kauno“ klubas. Italijoje kauniečiai susigrums su Genujos „Sampdoria“ klubu, kuriame nuo šio sezono pradžios rungtyniauja ir Marius Stankevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus pirmoji jau septynerius metus Italijoje rungtyniaujančio M.Stankevičiaus akistata su Lietuvos klubu. Lietuvos rinktinės gynėjas teigė nelaikąs šios dvikovos išskirtine ir pabrėžė, kad jo komanda sieks tik pergalės.



- Mariau, jau rytoj laukia dvikova su gimtosios šalies „Kauno“ komanda. Nusiteikimas ir mintys tikriausiai kitokios nei prieš eilines rungtynes?

REKLAMA

- Nuo tada, kai prieš septynerius metus išvykau į Italiją, žaisti prieš Lietuvos komandas dar neteko. Tačiau šių rungtynių išskirtinėmis nelaikau. Kaip ir prieš kiekvieną mačą esu susikaupęs ir stengsiuosi sužaisti taip, kad komanda pasiektų gerą rezultatą. Man nėra skirtumo, ar žaidžiu prieš italus, ar prieš lietuvius.



- Poros favorite laikoma „Sampdoria“ komanda. Kokios jūsų komandos nuotaikos ir nusiteikimas?

REKLAMA
REKLAMA

- Visi laukia rimtos kovos, kadangi šiais laikais aiškių autsaiderių jau nėra - lengvai niekas nelaimi. Juk tai UEFA taurės varžybos, čia visos komandos stiprios ir kiekvieną reikia gerbti.

- „Kaunui“ negalės padėti diskvalifikuoti Linas Pilibaitis ir Mindaugas Grigalevičius, traumuotas Nerijus Radžius. Ar tai ką nors keičia?

- Visi trys yra lyderiai ir labai svarbūs Lietuvos čempionų komandai. „Kaunui“ tai rimta netektis, tačiau manau, kad kiti žaidėjai stengsis išnaudoti savo šansą ir bandys parodyti, ką sugeba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokie nuostoliai jūsų komandoje?

- Praėjusią savaitę traumuoti buvo Hugo Campagnaro, Claudio Bellucci ir Pietro Accardi. Greičiausiai jie visi negalės žaisti. Tikiuosi, kad daugiau netekčių nebus.



- „Kauną“ treniruoja nacionalinės rinktinės treneris Jose Couceiro. Šioje komandoje žaidžia ir nacionalinės rinktinės nariai Irmantas Zelmikas bei Linas Pilibaitis. Ką su jais kalbėjote būsimų rungtynių tema per praėjusią rinktinės stovyklą?

- Futbolininkai pasiteiravo apie Genujos miestą, klubo stadioną, truputį paklausinėjo apie mano komandą. Su treneriu tik porą kartų pajuokavome ir viskas. Apie pačias rungtynes nekalbėjome nieko konkretaus.

- Koks „Sampdoria“ požiūris į UEFA taurės turnyrą?

- Šiemet klubas kelia tikslus gerai pasirodyti tiek Italijos čempionate, tiek UEFA taurės varžybose. Kaip pavyks kovoti dviem frontais - pamatysime, bet ketvirtadienį tiesiog privalome laimėti prieš „Kauną“.

Vilmantas Remeika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų