REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien trimis mačais Kipre, Danijoje ir Vokietijoje prasidėjo UEFA taurės trečiojo atrankos etapo kovos.  Sėkmė pirmuose susitikimuose lydėjo abu Vokietijos klubus – „Schalkę“ ir „Herthą“ – bei sensacingai į pagrindinį Čempionų lygos turnyrą neiškopusią Pirėjo „Olympiacos“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Bene geriausią poziciją prieš atsakomąją akistatą po dviejų savaičių įgijo Gelzenkircheno „Schalke“ futbolininkai, kurie išvykoje Nikosijos APOEL vienuolikę įveikė rezultatu 4:1. Vokiečiai praktiškai visus reikalus sutvarkė dar iki pertraukos, nes pirmąjį kėlinį laimėjo net 3:0, ir tik antrajame leido sau prabangą kiek atsipūsti.

REKLAMA

Tautiečių pavyzdžiu nutarė pasekti ir kitas Vokietijos atstovas – Berlyno „Hertha“. Jis savo aikštėje užtikrintai 2:0 privertė kapituliuoti „St. Patricks“ komandą iš Airijos ir taip pat turi puikius šansus prasimušti į UEFA taurės turnyro grupės varžybas.

Pergalę tokiu pačiu rezultatu 2:0 pasiekė ir Pirėjo „Olympiacos“ žaidėjai, kurie Danijoje parklupdė vietos FC „Nordsjaelland“ ekipą. Beje, graikai abu įvarčius pelnė per paskutines 17 minučių - 73 min. pasižymėjo K. Mitroglou, o 90 min. tašką rungtynėse padėjo S. Leto.

REKLAMA
REKLAMA

Likusios 37-ios UEFA taurės turnyro rungtynės bus žaidžiamos poryt, ketvirtadienį. Tada į kovą stos ir vienintelis varžybas tęsiantis Lietuvos atstovas Kauno FBK „Kaunas“, kuris išvykoje išmėgins savo jėgas su Genujos „Sampdoria“ vienuolike. Priminsime, kad Italijos klubo gretose rungtyniauja ir Lietuvos rinktinės gynėjas Marius Stankevičius.

Visų antradienį įvykusių rungtynių rezultatai:

Nikosijos APOEL (Kipras) – Gelzenkircheno „Schalke“ (Vokietija) 1:4 (0:3)

Berlyno „Hertha“ (Vokietija) – „St. Patricks“ (Airija) 2:0 (0:0)

FC „Nordsjaelland“ (Danija) – Pirėko „Olympiacos“ (Graikija) 0:2 (0:0)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų