REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 20-ąją, šeštadienį, Klaipėdos naktiniame klube „Global“ jaučiantieji antipatiją televizijos realybės šou konvejeriui galės savo ausimis įsitikinti, kad ir šis daiktas kartais padeda talentingiems žmonėms prasiskinti visai neprastą kelią į viešumą bei į save. Būtent šitaip nutiko iš Londono priemiesčio kilusiai merginai Kate Lawler, kuri realybės šou dėka iš informacinių technologijų specialistės ir melomanės virto šokių aikštelių valdove.

REKLAMA
REKLAMA

Kate pasaulį išvydo viena minute anksčiau už savo seserį dvynę Karen, ir tai buvo ne paskutinis kartas, kai ji apšuoliavo artimiausiąją giminaitę. Kai Karen pamatė, kad televizijos realybės šou „Big Brother“ dalyvio anketoje – net 25 puslapiai, jai, nepaisant didelės meilės televizijos projektams, nusviro rankos. Tuo metu jos sesuo Kate, vienos kompanijos informacinių technologijų skyriaus specialistė, nepatingėjo ir užpildė visą šį talmudą. Atkakli ir komunikabili, ji tapo viena iš šio realybės šou trečiojo sezono dalyvių, o kiek vėliau – ir pirmąją mergina, nugalėjusia britų „Big Brother“.

REKLAMA

O prie ko čia klubinė muzika, – paklaus sarkastiškas skaitytojas. Muzika Kate Lawler buvo nesvetima jau seniai. Mergina mielai naktinėdavo klubuose, darydavo mėgėjiškus house ir garage rinkinius draugams ir kaupė savo fonoteką. Būtent jos ji labiausiai ir pasigedo gyvendama tarp keturių sienų kameros akivaizdoje. Vieno Kate draugo namuose buvo ir vinilo plokštelių grotuvas, kuriuo ji atliko pirmuosius mėginimus didžėjauti. Tačiau kol iš jaukaus kambario mergina žengė į naktinio klubo sceną, dar turėjo praeiti šiek tiek laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Pajutusi milijonų žmonių auditorijos dėmesį realybės šou metu, Kate atrado savyje neišnaudotus veiklumo klodus. Po realybės šou mergina iškeitė darbą informacinių technologijų srityje į labiau dinamišką televizijos ir radijo projektų vedėjos bei žurnalo apžvalgininkės pareigas. Lemiamu žingsniu didžėjaus pulto link tapo įsimintina kelionė su draugais į kiekvieno klubinėtojo pažadėtąją žemę Ibizą. Būtent čia, klausydamasi Eric Morillo aistringų setų „Pacha“ klube, Kate pagaliau atsivertė į tikrąjį savo tikėjimą –muziką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji prisižadėjo sau susitaupyti grotuvams ir per metus imtis didžėjavimo. Kaip pasakė – taip ir padarė. Buvimas visuomenės akiratyje gerokai palengvino kelią prie pulto, o toliau pravertė jaunosios atlikėjos užkrečiama energija, entuziazmas ir nesumeluota aistra house bei progressive muzikai.

Nuo 2005-ųjų didžėjaujanti Kate jau spėjo pagroti petys petin su Eric Prydz, Mark Knight, Sebastien Leger, David Guetta, Steve Angello, 2 Many DJs, Nic Fanciulli, James Zabiela, Chris Lake ir kitais bei pasisvečiuoti tokiuose klubuose bei renginiuose, kaip „Godskitchen“ Londone, „Colours“ Škotijoje bei „Lush“ Airijoje; tapo Mančesterio klubo „Sankeys“ renginių rezidente, surengė gastroles Brazilijoje, Australijoje, Azijos šalyse bei Europoje ir sugrįžo į mėgstamąją Ibizą nebe kaip klubinėtoja, o kaip didžėja. Be to, po pavykusio Goldtrixx ir Andrea Brown kompozicijos „It’s Love (Trippin)“ remikso, Kate ėmėsi ir savos kūrybos. Netrukus pasaulį išvys įrašų kompanijos „Toolroom“ pristatomas Kate mini albumas „Screw You“.

Panašu, kad žaviai ir veikliai britei muzika yra įkandamas riešutėlis, kuriuo  kylanti žvaigždė akivaizdžiai mėgaujasi pati ir mielai vaišina publiką. Pirmąkart į Lietuvą atvyksiančiai pulto damai Klaipėdos „Global“ klube šeštadienio vakarą asistuos rezidentai Mindaugėlis ir Manchini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų