REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

E. Ostapenko ir toliau virpins moterų širdis

Skandalais, intriguojančiomis meilės istorijomis ir net kriminalais pagarsėjęs atlikėjas atiduoda savo naujausias dainas klausytojų teismui ir net neabejoja, kad bus išteisintas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visos mano dainos apie meilę – žinau, kad jos visiems patiks. Buvau labai įsimylėjęs, kai jas kūriau, o albumo bendraautoriai to nepraleido pro akis, todėl dar pridėjo keletą moterų širdis virpinančių kūrinių. Patikėkite manimi, šis albumas, tai daugiau nei tik „Dviratukas“- aš juo didžiuojuosi“- jaudindamasis kalbėjo Eugenijus Ostapenko.

REKLAMA

„Dviratukas“ jau trečiasis Eugenijaus Ostapenko albumas, kuriame galima išgirsti net 10 naujausių dainų, o taip pat iš Romo Dambrausko susigrąžintą „Vėjas pučia“ bei tautos superhitu tapusį „Dviratukas“. Pasak populiariojo atlikėjo, tai bene ryškiausias jo karjeros darbas.

„Na, ne veltui mano naujojo albumo viršelis toks ryškus. Tamsiai raudoname fone, su šypsena ir ant dviratuko – tai aš! Tiesa, kitoje kompaktinės plokštelės pusėje aš labiau pasipuošęs ir rimtas, lyg koks princas. Šiaip tai aš, žinokite, esu labai paprastas. Man nepatinka, kai mane vadina „kažkokiu estrados princu – aš estrados Robinas Hudas“, - vos juoką sulaikydamas kalbėjo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausias Eugenijaus Ostapenko albumas jau pasiekė visus prekybos taškus, o atlikėjas ne tik rengia savo pasirodymus visoje Lietuvoje, bet ir ruošia įspūdingą albumo pristatymą. Ji bus surengtas rugsėjo 26 d. viename iš sostinės klubų.

EUGENIJUS OSTAPENKO „Dviratukas“ (2008 TOP RECORDS)

Tavo akys

Jaučiu tuštumą

Tik – tik – tak

Dar pabūsime šalia

Vėjas pučia

Oi, nebus vedybų (su Aušrine)

Aš šampano vėl išgersiu

Tu labai laiminga

Tu patikėk manim

Nemylima man

Meilė jos tyra

Dviratukas

TOP RECORDS info.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų