REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Lietuvoje viešėjęs „Eurovizijos“ nugalėtojas Dima Bilanas spėjo ne tik du koncertus surengti, jį dievinančioms paauglėms „stogą nurauti“, bet ir pats gerai pašėlti, ant ledo pačiuožinėti, autobusu pasivažinėti.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio rytmetį iš Maskvos traukiniu į Vilnių atvykęs D.Bilanas prieš koncertą „Siemens“ arenoje nutarė prasiblaškyti - jis su apsaugininkais apsilankė „Akropolyje“. Tačiau ne pirkiniai dainininkui rūpėjo, o ledo arena. Dima panoro patobulinti savo čiuožimo įgūdžius prieš Rusijos realybės šou „Šokiai ant ledo“, kuriame dalyvaus šio mėnesio pabaigoje. Ledo arena dvi su puse valandos buvo rezervuota vienam D.Bilanui. Kiti tuo metu čiuožti norėję žmonės nebuvo įleidžiami.

REKLAMA

Prieš koncertą sostinėje atlikėjas susitiko su žurnalistais ir kaip visada postringavo apie gėrį, taiką, meilę ir gerbėjus, kurie jį gelbsti nuo vienatvės. Po koncerto merginų numylėtinis išskubėjo į viešbutį, kuriame šventė vieno iš savo šokėjų gimtadienį - audringai ir iki paryčių. Specialių pageidavimų dėl maisto atlikėjas neturėjo, neišrankiam dainininkui tiko ir viešbučio meniu. Po smarkaus vakarėlio „Eurovizijos“ nugalėtojas visą šeštadienį vartėsi pataluose ir nekėlė kojos iš viešbučio. Juk vakare jo laukė dar vienas koncertas Šiaulių arenoje. Po šou Saulės mieste Dima neužsibuvo, su savo scenos „įgula“ iškart patraukė į sostinę.

Pasak koncerto organizatorių, grįžtant į Vilnių D.Bilanas atsisakė Lietuvoje jį vežiojusio visureigio ir nutarė važiuoti su savo šokėjais autobusu. Pastarieji Vilnių paliko apie šeštą ryto. O D.Bilanas išskrido vakar po pietų.

Edita Maželytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų