REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parduodama „Newcastle United“ ekipa

Neišlaikęs sirgalių spaudimo Mike`as Ashley oficialiai paskelbė parduosiantis garsų Anglijos „Premier“ lygos klubą „Newcastle United“. M.Ashley pasitraukia komandoje išbuvęs vos vienus metus.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia kritikos M.Ashley susilaukė dėl nesutarimų su treneriu Kevinu Keeganu bei žaidėjų įsigijimo klausimo.

REKLAMA

„Labai mėgau atsivesti savo vaikus į rungtynes. Gaila, kad dabar to negalėsiu daryti. Mano buvo pasakyta, jog mano šeimai stadione gresia pavojus“, - kalbėjo didžiulio fanų pasipiktinimo sulaukęs verslininkas.

„Esu pasirengęs pasitraukti. Gaila, kad taip atsitiko. Atėjau į klubą tuomet, kai jis merdėjo ir galėjo neišgyventi. Išleidau ketvirtį milijardo, bet matau, jog to buvo per mažai.“

„Komandos sirgaliai norėjo greitų permainų, tačiau to padaryti neįmanoma. Pritrūko laiko pasiekti ryškesnių laimėjimų. Pažiūrėkite į Londono „Arsenal“ ekipą. Tai idealus verslo pavyzdys, bet jis neįvyksta per vienus metus“, - pridūrė M.Ashley.

Priminsime, kad šis sezonas „Newcastle United“ klubui kol kas klostosi nelabai sėkmingai – po to, kai paskutinėse rungtynėse savo aikštėje įsigudrino 1:2 nusileisti „Premier“ lygos naujokei „Hull City“ vienuolikei jis po keturių turų užimą kuklią 16-ą vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų