REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunosios kartos lietuvių režisierius Ignas Miškinis pradeda filmuoti naują pilnametražį filmą „Artimos šviesos“. Ši juosta – bendras Lietuvos ir Vokietijos gamybos produktas.

REKLAMA
REKLAMA

Urbanistinis kelio filmas pasakoja apie tris vienišus žmones, kuriuos vienija keistas ritualas – važinėjimasis automobiliu po naktinį miestą. Du jauni vyrai ir moteris taip bėga nuo kasdienybės ir siekia susikurti naują pasaulį.

REKLAMA

Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Oskaro Koršunovo teatro aktorius Dainius Gavenonis, diskžokėjus ir menininkas Jonas Antanėlis bei vokiečių aktorė Julia Maria Köhler. Juostą filmuoja operatorius Rolandas Leonavičius, prodiusuoja – Ieva Norvilienė.



I. Miškinis

Filmą „Artimos šviesos“ jo kūrėjai iki spalio vidurio filmuos Vilniaus gatvėse, degalinėse ir automobilių stovėjimo aikštelėse. Keletas filmo scenų bus filmuojamos ir Vokietijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Filmą tikimasi baigti pavasarį, tad kino teatrus jis pasieks jau kitąmet.

I. Miškinis – jaunosios kinematografo kartos atstovų. Jo diplominis darbas – trumpametražis vaidybinis filmas „Lengvai ir saldžiai“ aplankė daugelį tarptautinių festivalių.

2006-aisiais I. Miškinis pristatė pirmąjį pilnametražį vaidybinį filmą „Diringas“, nagrinėjantį reklamos pasaulio užkulisius, o šiemet drauge su dar dviem režisieriais sukurtame filme „Brėkštant“ buvo rodoma I. Miškinio kino novelė „Inga“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų