REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstiečių liaudininkų sąjungos lyderė, žemės ūkio ministrė Kazimira Prunskienė po Seimo rinkimų neatmeta galimybės tapti premjere.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš leisčiau sau pretenduoti, kolegoms pritariant, į premjeres, nes jau kartą buvau. Be to, esu partijos pirmininkė, ekonomistė, o premjerui reikia ne tik improvizuoti, bet ir išmanyti“, - ketvirtadienį per partijos rinkimų į Seimą programos pristatymą žurnalistams sakė K. Prunskienė.

REKLAMA

Ji taip pat neatmetė galimybės, kad Vyriausybės vadovu galėtų būti ir dabartinis ūkio ministras Vytas Navickas. „Kodėl negalėtų būti ir V. Navickas?“, - atsakydama į klausimą apie šešėlinį Ministrų Kabinetą sakė K. Prunskienė.

Ji tvirtino, kad valstiečiai liaudininkai turi kandidatūrų į Švietimo ir mokslo, Teisingumo, Žemės ūkio, Sveikatos apsaugos ir kitų ministerijų vadovus ir ne po vieną.

„Mes tiesiog niekada to nežaidėme, nesusėdome skirstytis postų, mes dirbome prie programų“, - sakė partijos lyderė K. Prunskienė.

Ketvirtadienį Valstiečių liaudininkų sąjungos rinkimų štabe buvo pristatyta partijos rinkimų programa ir kandidatų į Seimą komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų