REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Futbolas grįžta į miestų gatves!

Jo didenybė futbolas grįžta į Lietuvos miestų gatves. Gana spardyti kamuolį į sieną ir svajoti apie kovas futbolo aikštelėse! „Nike“ ir Lietuvos futbolo federacija skelbia gatvės futbolo turnyro „NIKE 3x3“ pradžią ir kviečia visus jaunuolius parodyti, ką jie ir jų draugai sugeba futbolo aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvauti gali bet kuris futbolo mėgėjas iki 21-ų metų. Tereikia surinkti ne mažiau 3 bendraminčių komandą, užsiregistruoti ir pradėti apšilimą bei kurti planus, kaip vieni po kitų bus sutriuškinti varžovai“,- apie turnyrą pasakojo NIKE rinkodaros vadovas Lietuvoje Mykolas Ševčenka.

REKLAMA

Pasak jo, net tris savaitgalius iš eilės gatvės futbolo turnyro dalyviai varžysis dvejose amžiaus grupėse – tie, kuriems iki 16 ir vyresnieji – iki 21 metų.

„Futbolas ten, kur niekas nežaidė, centrinėje aikštėje ar gatvėje, turėtų būti įdomus tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Žinome, kad Lietuvoje yra daug gabių futbolininkų ir tikrų populiariausios sporto šakos pasaulyje fanatų, tad komandų turėtų būti daug, o kovos neabejotinai bus atkaklios“,- prognozavo Lietuvos futbolo federacijos atstovas Edvinas Eimontas.

REKLAMA
REKLAMA

6 šalies miestuose vyksiantis turnyras prasidės jau šį savaitgalį -šeštadienį Panevėžyje (prie prekybos centro „Babilonas“), o sekmadienį - prie Alytaus sporto rūmų.

Pasak „NIKE 3x3“ organizatorių, visi turnyro dalyviai bus apdovanoti NIKE marškinėliais, o 4 geriausios miestų komandos - solidžiais „City Sport“ prizais.

Pirmasis Lietuvoje gatvės futbolo turnyras – tai dar vienas kompanijos NIKE žingsnis pildant pažadus remti Lietuvos futbolą bei skatinti jį žaisti šalies jaunimą.

Daugiau informacijos apie turnyrą rasite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų