REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Talentinga ir žavi, seksualiausia Lietuvos moteris Inga Jankauskaitė – vėl serialo „Nekviesta meilė“ filmavimo aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kurioje serijoje pasirodys aktorė, seriale vaidinanti Mėtą, kūrėjai dar neatskleidžia, tačiau tiesa tokia: „mėtinės“ intrigos seriale tęsiasi.

REKLAMA

„Inga Jankauskaitė - serialo dalis. Ji yra, buvo ir bus „Nekviestoje meilėje”. Pasiilgę aktorės žiūrovai netrukus ją išvys labai įdomiame, netikėtame amplua su naujomis charakteringomis savybėmis,” - sakė serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Arogantišką ir kandžią, draskomą meilės kančių - tokią Mėtą prisimena serialo žiūrovai. Ar tokia ji ir išliks?

„Charakterio nepakeisi, - juokavo „Nekviestos meilės” režisierė Kristina Kunčinaitė, - Mėta maištingo būdo, tačiau retas žiūrovas atkreipia dėmesį į tai, kad sieloje ji - nuskriausta moteris. Savo jautrumą, savo nesėkmes ir liūdesį ji slepia po geležine kauke.”

REKLAMA
REKLAMA

Režisierė sugrįžusia aktore, kuri ne tik puikiai vaidina, bet suteikia serialui moteriško grožio bei į siužeto linijas įpina elegantiškų konfliktų.

„Grįžusios Mėtos laukia netikėti vingiai. Tačiau tai nėra vien tik personažas, tai jau susiformavęs charakteris. Iš jos gali tikėtis visko, nes Mėta yra Mėta,” - sakė serialo režisierė.

„Naujame sezone pagaliau noriu įstatyti Mėtai stuburą. Iš Borneo ji grįžta dar labiau prislėgta nelaimių. O kai žmogui būna tikrai blogai, sukaupęs visas savo jėgas ir valią, jis nustoja į viską reaguoti, nori būti gražus ir stiprus. Ketinu suteikti charakteriui daugiau aiškumo, sukurti Mėtai vidinę nepriklausomybę” – sakė aktorė Inga Jankauskaitė.

„Nekviesta meilė“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų