REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį, 20.30 val., LNK laidoje „Juoda Balta“ – karšta diskusija apie tai, kas į politiką verčia eiti artistus, dainininkus, renginių vedėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas šie žmonės mus linksmina, bet ar neatsitiks taip, kad rytoj nuo jų darbų verksime? Kodėl jie aktyviai veržiasi į Seimą? Nepatenkintos ambicijos, pinigų ir dar didesnės šlovės troškulys? O gal jie tikrai žino mūsų visų geresnio gyvenimo receptą?

REKLAMA

Ketvirtadienį, 20.30 val., laidoje „Juoda Balta“ dalyvaus ne tik politikos naujokai - Arūnas Valinskas, Asta Baukutė, Linas Karalius, bet ir buvęs humoristas, dabartinis Kauno miesto tarybos narys Artūras Orlauskas, Karmėlavos seniūnė Liveta Kazlauskienė.

Kita laidos tema – apie valstybės pinigus. Kaip galėjo atsitikti, kad Lietuvos kultūros ministerija Islandijos atlikėjos Bjork koncerto organizatoriams iš mokesčių mokėtojų pinigų atseikėjo 800 000 litų, Vilniaus miesto savivaldybė  italų daininiko Andrea Boccelli koncertui skyrė - 250 000 litų. O mūsų šaliai šokių „Eurovizijoje“ atstovavę Karina Krysko ir Saulius Skambinas patys ieškojo žmonių, kurie galėtų padengti pusę reikalingų išlaidų - drabužiams, bateliams, kelionei?

Kontroversiška laida „Juoda Balta“ – ketvirtadienį, 20.30 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų