REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipriausia mūsų šalies krepšinio komanda Kauno „Žalgiris“ pradėjo ikisezoninių varžybų ciklą. Kaip jau pranešėme, uostamiestyje stovyklaujantys žalgiriečiai pirmadienį 91:69 įveikė Rimanto Endrijaičio treniruojamą Sumų „Sumychimprom“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidėjai neužduso

„Pirmosios rungtynės niekada neparodo tikrojo vaizdo, - ikisezoninių varžybų pradžią komentavo iš Kazanės „Uniks“ į „Žalgirį“ asistentu dirbti grįžęs Gintaras Krapikas. - Salėje dirbame dar nedaug, o ir žaidėjų tik devyni, tad nebuvo progos išbandyti jėgas penki prieš penkis. Bet per pirmas kontrolines rungtynes žaidėjai neužduso. Tai rodo, kad fizinio rengimo treneris gerai padirbėjo. Viskas vyksta pagal planą.“

REKLAMA

Nuo šiandien „Žalgiryje“ treniruosis jau dešimt žaidėjų. Kelias dienas pavėlavęs vakar į Lietuvą atskrido trečiasis komandos narys amerikietis 34-erių metų 193 cm ūgio Marcusas Brownas, Amerikoje užtrukęs dėl šeiminių problemų.

Malonu grįžti į „Žalgirį“

- Kaip jaučiatės vėl grįžęs dirbti į Lietuvą? - pasiteiravome „Žalgirio“ trenerio G.Krapiko.

- Džiaugiuosi, kad mane čia pakvietė, kad treneriai, kurie dirba su komanda, neprieštaravo mano grįžimui.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar su kitu asistentu Dariumi Maskoliūnu pasiskirstėte, kas už ką atsakingas?

- Kai bus daugiau laiko, smulkiau pasiskirstysime pareigomis. Bet darbo visiems užteks. Kad ir kokios būtų užduotys, mielai visas atliksiu.



- Vadinasi, svajonę dirbti kokiame nors klube vyriausiuoju treneriu atidėjote ateičiai?

- Kol kas taip. Nebuvo kvietimų, kurie mane sudomintų ar aš kurį nors klubą sudominčiau. Kvietimas dirbti „Žalgiryje“ man visuomet malonus.



- Kad komanda galėtų visavertiškai treniruotis, dešimtuoju žaidėju tapo D.Maskoliūnas. Kodėl ne jūs?

- Jis jauniausias iš trenerių, be to, krepšininko karjerą baigė ne per seniausiai ir yra geros fizinės formos. O man kojų dalys pakeistos...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų