REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 13-ąją, šeštadienį, Klaipėdos naktinis klubas „Global“ kviečia stebėti muzikinės capoeira‘os – į gyvo garso dvikovą Pietų Amerikos ritmų ir vaizdų fone stos uostamiesčio didžėjų komandos „Twisted Motions“ ir „Garsų inžinieriai“, o kitoje salėje aistras kaitins pirmąkart į klubą atvykstantys vilniečiai „Boogaloo“.

REKLAMA
REKLAMA

Septynių šalių karštis

Klubo vaizdo ekranuose bei hole vakarėlyje „Hot Shots“ savitą aurą spinduliuos kūrybininko, meno ir pramoginių projektų autoriaus, idėjų generatoriaus bei šokėjo Mario Krivicko įspūdžiai, sukaupti per 54 praėjusios žiemos dienas trukusią kelionę Pietų Amerikoje. Renginio metu bus pristatytos iš dokumentinių keliautojo įrašų sukurtos vaizdo bei garso instaliacijos – autentika kerinti unikalaus tarptautinio projekto „54/7/1 – South America – life on streets“ dalis.

REKLAMA

Šiuo metu įgyvendinamas Mario Krivicko projektas aprėpia toli gražu ne vien iliustruotus pasakojimus draugams apie nuotykius, patirtus keliaujant egzotiškuose kraštuose. Tai ir parodos, muzikos bei vaizdo klipų kūrimas, fotografijų albumo išleidimas, teminiai vakarėliai ir kiti sumanymai, skirti supažindinti su septynių lietuvio aplankytų šalių: Brazilijos, Paragvajaus, Bolivijos, Peru, Čilės, Argentinos, Urugvajaus – gamta, menais bei gatvės gyvenimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Non stop, vieningumas ir netaupoma vidinė šiluma, – Lotynų Amerikos linksmybių dvasią su nostalgija prisimena Mario, prisižadėjęs sau per artimiausius 15 metų įsikurti Brazilijoje ar kurioje kitoje šio krašto šalyje. – Ten žmonės džiaugiasi tuo, ką turi, ir nesikremta, jeigu ko trūksta. Jie gyvena čia ir dabar nesvarstydami, kas bus poryt.“



Gyvo garso dvikova

Iš lotynų amerikiečių geros nuotaikos užtaisą pasiskolinęs, tačiau, skirtingai nuo jų, planų tiek rytojui, tiek visam naujajam renginių sezonui turintis vakarėlio organizatorius – „Global“ rezidentas DJ Junduls – ir pats stos prie pulto. Tąvakar jo laukia sportinės įtampos kupinas bei įkvėpimo reikalaujantis gyvo garso pasirodymas – drauge su Jacob Jeffs „Twisted Motions“ komandai atstovaujantis didžėjus muzikiniame ringe susitiks su „Power Hit Radio“ laidos „Sunday Club“ rezidentais „Garsų inžinieriais“ DJ Eagle ir DJ Dark Darren. Kieno iš jų netikėtų originalių semplų aruodai gausesni ir kam labiau seksis iš šių stiklo karoliukų dėlioti spalvingą muzikinį kaleidoskopą – išgirsite didžiojoje klubo salėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Disco“ salėje triukšmaus pirmąkart čia atvykstantys lietuviškos klubinės kultūros senbuviai, šilta ir šalta pagal tikslinės klubinėtojų auditorijos skonį savo setuose maišantys „Boogaloo“ atstovai Tomas Boo & 2Fresh bei klubo rezidentas DJ Blackie. Netrukus 14-ąjį gimtadienį švęsianti „Boogaloo“ komanda propaguoja audringus vakarėlius, kuriuose šoka bei dainuoja tiek publika, tiek didžėjai. Savo renginiuose duetas groja nesenstantį fanką, sodrius jo ritmus miksuodamas su „breaks”, džiazu, hiphopu bei disko.

REKLAMA

„Naujuoju sezonu sieksiu Klaipėdos publikai pristatyti kuo įdomesnius, nematytus, naujai besiskleidžiančius talentus, – sakė didžėjus, prodiuseris bei renginių organizatorius Junduls. – Daugiau dėmesio skirsiu ir tam, kad klubo erdvę užpildytų vaizdo bei garso instaliacijos, gyvi pasirodymai. Tokius, kaip šis, didžėjų, atlikėjų bei meninių projektų pristatymus ketinu organizuoti kas mėnesį. Neapleisiu ir kūrybos.“

„Hot Shots“ naktis – šeštadienį, rugsėjo 13-ąją, Klaipėdos naktiniame klube „Global“. Durys atidaromos 22 val. Pasiruoškite linksmybėms: Pietų Amerikoje vakarėliai prasideda apie 1 val. nakties, o baigiasi apie 10-12 val. ryto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų