REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara baigėsi – prasideda šokiai! Tokią išvadą buvo galima padaryti po praėjusio savaitgalio, kai „Gravity“ savo rudens sezoną pradėjo su beveik 1500 žmonių. Toliau nieko nelaukdami jau šį penktadienį kvies į dviejų šokių muzikos lyderių pasirodymą. Scenoje - du didžiausių Lietuvoje diskotekų herojai Mindaugėlis ir Ignas. Pastarasis šiame sostinės klube pasirodys po beveik trijų metrų pertraukos.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodį septintąjį gimtadienį švęsiantis klubas „Gravity“ rudeniui jau patvirtino vienas už kitą žvaigždiškesnius didžėjus. Tarp jų garsiausi: viena graibstomiausių vasaros festivalių grupių „Simian Mobile Disco“, kuri pastaruoju metu turuose groja kartu su „Justice“, „Klaxons“, „The Chemical Brothers“ bei šokių muzikos simboliu tapusio projekto „Underworld“ narys Darren Price. Negalima nepaminėti ir „Junior Boys“, Thomas Schumacher, Sascha Funke, Will White iš "Propellerheads", Pete Rann bei Future Engineers.

REKLAMA

Šiame klube grojo kas antrą savaitę

Šį savaitgalį į „Gravity“ sugrįžtantis Ignas turėtų tapti ne maža staigmena į vakarėlį susirinkusiems žmonėms. Anksčiau šiame klube trejus metus rengęs labai sėkmingą renginių seriją „Evolution“ iki šiol drąsiai gali būti vadinamas vienu populiariausiu visų laikų „Gravity“ rezidentu.

2003-2005-ųjų „Gravity“ sezonuose Igno dėka bene pirmus kartus Lietuvoje pasirodė šūsnis šiandien visada labai laukiamų didžėjų. Jų buvo kelios dešimtys, tačiau garsiausi jų: 16B, G Pal & Anna Maria, „Lexicon Avenue“, „Peace Division“, John Creamer, Barry Gilbey, Desyn Masiello, Luke Fair, Paul Rogers, Chus, Jo Mills bei galybė kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Klubas „Gravity“ Ignui ypatingas

Paklaustas, ką šiandien mano apie „Gravity“, Ignas prisipažino, kad jam labai smagu, kad per tiek laiko ši vieta išliko tikru šokių muzikos klubu, netapo kokiu madingu kokteilių baru, ir visada turėjo draugišką kolektyvą tiek šokiu salėje, tiek tarp „staff‘o“.

„Man kaip didžėjui „Gravity“ iš tikrųjų ypatingas klubas – juk čia susiformavo mano vilnietiškas skambesys. Kažkada grojau, kas dvi savaites, todėl turėjau progų bandyti ir eksperimentuoti. Nuo paskutinio seto klube, spėjau iš naujo susidomėti tech house, techno ir tech-trance, todėl net ir man pačiam labai smalsu, kaip visa tai skambės šį penktadienį“, - sentimentais klubui dalinasi Ignas.

Tuo tarpu kartu su Ignu grosiantis jokių pristatymų nereikalaujantis Mindaugėlis  „Gravity“ pasirodo kur kas dažniau. Tiesa, ir jį galima vadinti itin retu svečiu ne tik šiame klube, bet ir apskritai Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų