REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinis bilietų platintojas „Bilietai LT“ nuo š. m. rugsėjo 8 d. renginių lankytojus kviečia naudotis elektroniniu bilietu „greituku“, kurį bendrovės svetainėje www.bilietai.lt per keletą minučių gali įsigyti visi paprastą spausdintuvą turintys interneto naudotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Sezono atidarymo proga rugsėjo mėnesį „greitukams“ nebus taikomi paslaugos mokesčiai, taigi pirkti internetu bus ne tik greičiau, bet ir pigiau.

REKLAMA

„Tikimės, kad „greitukas“ atliks ne tik savo tiesioginę funkciją – bus patogus ir greitas būdas patekti į norimą renginį, bet ir provokuos norą pašmaikštauti, kels pirkėjams šypseną. Norime su renginių lankytojais bendrauti žaismingiau, – sako Dovilė Žukauskaitė, „Bilietai LT“ rinkodaros skyriaus vadovė.

Pirmasis renginys, į kurį galima patekti su „Bilietai LT“ „greituku“, – tai rugsėjo 11 d. Kongresų rūmuose vyksianti V. A. Mocarto opera „Užburtoji fleita“.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas „greitukas“ turi brūkšninį kodą, kuris skenuojamas prie įėjimo į renginį. Į renginį patenka tik vienas „greituko“ turėtojas, todėl pirkėjai turi saugoti elektroninį bilietą nuo kopijavimo.

Dar viena šio sezono naujovė svetainės www.bilietai.lt lankytojams – nuo šiol nebereikia registruotis norint pirkti ar rezervuoti bilietus.

„Nuolat siekiame kelti aptarnavimo kokybę, todėl ypatingą dėmesį kreipiame pirkimo procesams tobulinti, – sako „Bilietai LT“ vadovas Vitalijus Kuodis. – Šios naujovės užtikrina greitą ir klientui maksimaliai paprastą aptarnavimą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot p. Kuodžio, aktyviausi renginių lankytojai – jaunimas nuo 20 iki 35 metų – labiausiai linkę naudotis naujomis laiką taupančiomis informacinėmis technologijomis.

„Vien pernai bilietų pardavimas internetu išaugo penktadaliu, o šiemet tikimės dar didesnio augimo“, – sako p. Kuodis.

Tarptautinės rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Baltic“ duomenimis, bendrovės elektroninė bilietų pardavimo svetainė www.bilietai.lt yra lankomiausia internetinė parduotuvė Lietuvoje.

„Bilietai LT“ bendradarbiauja su daugiau nei 100 didžiausių koncertų ir kitų pramoginių bei kultūrinių renginių organizatorių Lietuvoje. „Bilietai LT“ prekybos tinklą sudaro 42 kasos prekybos centruose ir renginių vietose visoje Lietuvoje.

„Bilietai LT“ pirmąjį šių metų pusmetį pardavė 300 tūkst. renginių bilietų už 15 mln. litų – per 55 proc. daugiau nei 2007 m.

Nacionalinis bilietų platintojas „Bilietai LT“ – Tarptautinės bilietų platinimo asociacijos INTIX narys nuo 2004 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų