REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorke pasibaigusio paskutinio šių metų „Didžiojo kirčio“ turnyre „US Open“ triumfavo šveicarų maestro Rogeris Federeris. Pirmąkart nuo 1987-ųjų metų pirmadienį vykusioje finalinėje dvikovoje antroji pasaulio raketė nepaliko šansų Škotijos atstovui Andy Murray‘ui ir penktus metus iš eilės iškėlė JAV atvirųjų teniso pirmenybių trofėjų virš savo galvos.

REKLAMA
REKLAMA

Rogeriui Federeriui visus reikalus sutvarkyti ir Niujorko kortuose iškovoti jau 34-ąją pergalę iš eilės prireikė vos 1 valandos 51 minutės – 27-erių metų šveicaras sutriuškino Andy‘į Murrau‘ų 6:2, 7:5, 6:2.

REKLAMA

„Nedaug kam pavyksta laimėti vieną turnyrą penkerius metus iš eilės, todėl dabar jaučiuosi išties nepakartojamai. Nors ši vasara buvo kaip niekada sunki, jos finišas man susiklostė tiesiog nuostabiai“ – džiaugsmu tryško Šveicarijos teniso vunderkindas.

R. Federeriui šiais metais tai buvo tik trečias laimėtas turnyras, bet dėl to tenisininkas nekvaršina sau galvos:

„Į viską stengiuos žiūrėti pozityviai. Skaudžiai pralaimėjau keletą tokių mačų, kurių tikrai neturėjau pralaimėti. Vis dėlto dėkoju visiems fanams ir sirgaliams tribūnose, kurie manimi tikėjo, tiki ir tikės. Prarasti pirmosios pasaulio raketės vardą nebuvo labai malonu, todėl smagu, kad pavyko atsitiesti ir iškart laimėti prestižinį turnyrą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų