REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingoji Britney Spears pagaliau gali džiūgauti: ji susigrąžino pop princesės titulą.

Kasmetiniuose „MTV Video Music Awards“ apdovanojimuose ji net trijose nominacijose pripažinta geriausia.

REKLAMA
REKLAMA

Jos dainos „A Piece Of Me“ videoklipas pripažintas geriausiu „Metų klipu“, geriausiu „Popmuzikos klipu“ ir geriausiu „Moters atlikėjos videoklipu“.

REKLAMA

Iki tol B. Spears šiems apdovanojimams buvo nominuota 16 kartų, bet nei karto jų nelaimėjo, o jos pasirodymą praeitais metais lydėjo skandalas. Tokia Britney Spears sėkmė dabar laikoma tikru stebuklu, rašo „The Independent“ .

26 metų dainininkė už savo sėkmę dėkojo Dievui, „savo nuostabiai šeimai, savo dviems nuostabiems berniukams, kurie kiekvieną dieną suteikia jai įkvėpimo“.

Britney taip pat išreiškė padėką jos įrašų kompanijos vadovui Barry‘ui Wise‘ui ir vadybininkui Larry‘ui Rudolfui, už tai, kad jie visuomet ja tikėjo, o apdovanojimą dedikavo „savo nuostabiems fanams už jų paramą“.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė ant scenos pasirodė vilkėdama aptempta prabangia „Versace“ suknele. Jos šukuosena buvo nepriekaištinga, o nuo dainininkės veido nedingo holivudiška šypsena - tokia pat akinanti kaip tuomet, kai ji buvo šlovės viršūnėje.

Jubiliejinė, 25-oji, „MTV Video Music Awards“ apdovanojimų ceremonija vyko Holivudo kino studijos „Paramount“ paviljone, Kalifornijoje.

Geriausiu atlikėjo videoklipu  buvo pripažintas Chriso Browno „With You“. Už geriausią choreografiją apdovanota grupė „Pussycat dolls“ su  kompozicija „When I grow up“. Geriausiu hiphopo atlikėjo videoklipu tapo Lil Wayne „Lollipop“, geriausiu roko muzikos videoklipu – grupės „Linkin Park“ „Shadow of the day“, o geriausio debiuto kategorijoje nugalėtojais pripažintas „Tokyo Hotel“ su daina „Ready, Set, Go!“.



B. Spears – tris kartus geriausia! („News Bridgepix“ nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų