REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Vilniaus savivaldybėje lankysis Japonijos jaunimo delegacija, dalyvaujanti programoje „Japonų jaunimas su geros valios misija Baltijos šalims“. Vilniaus miesto savivaldybėje svečiams bus pristatyti Vilniaus miesto ateities vizijos ir siekiai, „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ renginiai, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienais metais Japonijos vyriausybė vykdo kultūrinio edukacinio pobūdžio tarptautinę jaunimo mainų programą, kurioje dalyvauja 11 šalių. Šis renginys yra skirtas japonų ir užsienio jaunimo savitarpio supratimui skatinti, Japonijos pažinimui gerinti, dalyvavimo visuomeniniame gyvenime ir tarptautinio bendradarbiavimo naudai įvertinti, tarptautiniam požiūriui praplėsti. Lietuviai Japonijoje viešėjo jau 6 kartus. Šis japonų vizitas yra atsakomasis. Didžiąją dalį programos finansuoja Japonija.

Svečiai Lietuvoje praleis 1 savaitę: Vilniuje delegacija susitiks su Vilniaus miesto savivaldybės meru Juozu Imbrasu, lankysis Japonijos ambasadoje ir Jaunimo Taryboje. Vėliau svečiai aplankys Klaipėda, Nidą ir Panevėžį. Po viešnagės Lietuvoje delegacija vyks savaitei į Latviją ir Estiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų