REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai Amerikos jaunuolių paklausė, kuo jie norėtų būti užaugę, kas septintas atsakė, kad svajoja tapti įžymybe, pavyzdžiui, tokia kaip Paris Hilton.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad norinčių lengvo uždarbio ir įžymumo kur kas daugiau nei norinčių tapti gydytojais, teisininkais ir mokytojais, rašo „The Sun“.

REKLAMA

Vaikai tariamą šlovę ir viešumą kaip perspektyviausią karjeros variantą, matyt, pradėjo aukštinti išpopuliarėjus įvairiems šou ir tokioms žvaigždėms kaip Paris Hilton.

Apklausos, kurią atliko „Alliance & Leicester ban“, duomenimis, 25 proc. jaunų žmonių nuo 16 iki 21 metų norėtų tapti dainininkais ar populiarios grupės muzikantais. Antras pagal populiarumą svajonių darbas - darbas televizijoje ir šou versle (24 proc.), trečioje vietoje atsidūrė įžymybės „profesija“ (14 proc.). Tuo tarpu mokytojais norėtų tapti tik 13 proc. apklaustųjų, gydytojais - 12 proc., advokatais - 11 proc., o auklėmis - 8 proc.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais laikais vaikams didelę įtaką daro vadinamos garsenybės, - pareiškė banko atstovas Andy Muddimeris. - Jau prieš 30 metų vaikai norėjo būti dainininkais ir aktoriais, tačiau šiandien jie nori būti tiesiog įžymybėmis“.

10 populiariausių svajonių profesijų:

1.    muzikantas, dainininkas;

2.    televizijos laidų vedėjas ar šou verslo atstovas;

3.    įžymybė;

4.    dizaineris;

5.    mokytojas;

6.    gydytojas;

7.    teisininkas;

8.    karinininkas;

9.    žurnalistas;

10.  sportininkas.

Paris Hilton, News Bridgepix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų