REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Utenos „Juventus LKSK“ ekipa pasirašė dviejų metų sutartį su 21 metų 198 cm ūgio puolėju Karoliu Kalvaičiu.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo Kėdainių „Nevėžio“ ekipoje, tačiau žaidė tik epizodiškai.

REKLAMA

Ketvirtadienį K.Kalvaitis rungtyniavo „Juventus LKSK“ sudėtyje draugiškose rungtynėse prieš savo buvusį klubą ir pelnė 4 taškus.

Pasirašęs sutartį su Utenos klubu K.Kalvaitis teigė, kad yra laimingas galėdamas atstovauti šiai pajėgiai ekipai: „Klubas kelia aukštus tikslus ir man tai yra priimtina. Be to, kiek kalbėjau su anksčiau „Juventus LKSK“ žaidusiais krepšininkais, jie gyrė klubą, gyrė abu trenerius, darbą per treniruotes. Save dar laikau jaunu žaidėju, todėl šie dalykai man labai svarbūs. Dvi treniruotės per dieną, geros darbo sąlygos, ko daugiau gali norėti... Antras dalykas - Utenos klubas pasiūlė geras finansines sąlygas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Utenoje esu kiek mažiau nei savaitę, tačiau viskas labai patinka. Puiki, draugiška komanda, gražus miestas, viskas tikrai smagu“, - džiaugėsi krepšininkas.

Paklaustas, ar nebijo konkurencijos, K.Kalvaitis išliko optimistiškos nuotaikos: „Sveika konkurencija yra labai naudinga. Tai yra postūmis tobulėti, sunkiai dirbti bei siekti aukštų rezultatų. Treneris akcentuoja, kad turime laimėti NKL ir dauguma žaidėjų į Uteną atvyko vedini vieno tikslo - laimėti lygą. Norime kitą sezoną debiutuoti LKL“.

K.Kalvaitis „silpnai“ įvertino savo debiutą „Juventus LKSK“ klube. „Vertinu silpnai. Trūksta susižaidimo. Salėje dirbome vos dvi dienas. Galima pasakyti, kad į rungtynes atėjome tiesiai iš lauko. Todėl ir prastai pataikėme, ir klydome labai dažnai. Aš net nelaikyčiau šių rungtynių debiutu. Debiutas bus tada, kai žaisime pirmas oficialias rungtynes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų