REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Pekino olimpiados aidai jau senokai nutilo, JAV krepšinio rinktinės lyderis LeBronas Jamesas vis dar gyvena olimpinėmis nuotaikomis. Žaidėjas ne tik giria savo komandos pasirodymą ir rūpinasi į tėvynę parsivežtu aukso medaliu, bet ir žada, kad atstovaus savo šaliai ir 2012-ais metais Londone.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš vis dar negaliu nusiraminti. Tai buvo neįkainojama patirtis – atstovauti savo šaliai taip, kaip tai padarėme mes. Visam pasauliui pademonstravome savo talentą ir tai, kaip puikiai sugebame žaisti krepšinį. Tikrai labai smagu, kad Amerikai sugrąžinome šlovę.“

REKLAMA

„Buvau pažadėjęs parvežti aukso medalius į JAV, taip ir padariau. Žinoma, man nepatinka faktas, kad viskas jau baigta, nes daugiau niekada nebeturėsime tokios galingos komandos, kokią turėjome Pekine“ - kiek nusiminė Klivlendo „Cavaliers“ klubo lyderis.

L. Jamesas atskleidė, kad jau turi sugalvojęs ir tai, kaip elgsis su Kinijos sostinėje iškovotu medaliu.

„Dabar jis kaip tik atiduotas įrėminti. Netrukus galėsiu jį pasikabinti savo kabinete ir žmonėms nebebus lengva jį čiupinėti. Iki tol, kol parsivežiau jį į namus, ant jo jau ir taip prisikaupė pakankamai pirštų antspaudų“ - juokėsi „karalius Jamesas“.

REKLAMA
REKLAMA

23-ejų metų amžiaus krepšininkas prisipažino, kad buvo nepaprastai malonu žaisti vienoje komandoje su tokiomis žvaigždėmis kaip Kobe Bryantas, Dwayne'as Wade'as ar Dwightas Howardas:

„Olimpiadoje galėjau drąsiai pasakyti Kobei, Dwaynui ar Chrisui Boshui, ką jie daro blogai ar gerai, tad manau, kad dabar ir Klivlende sakyti pastabas savo komandos draugams nebebus taip sunku“.

„Vis dar gyvenu rugpjūčio mėnesio nuotaikomis ir negalvoju apie  2012-ųjų metų olimpiadą Londone. Vis dėlto tikiu, kad ir ji bus neįtikėtina. Aš tikrai būsiu JAV olimpinėje komandoje tais metais, todėl norėčiau, kad ir kiti vaikinai, nutarę atstovauti savo šaliai, būtų neprastesni“ - pridūrė viena ryškiausių NBA žvaigždžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų