REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kodėl Arnoldas atsisakė vesti milijonierę

Jis plepa visur su visais ir apie viską. Todėl būkite budrūs, nes Arnoldas Lukošius visada ieško „aukos” paplepėjimui.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš “Foje” įkūrėjų bene daugiausia visuomenės simpatijų sulaukė po sėkmingo “LT United” pasirodymo Atėnuose. Už vis dar prieš akis stovintį “eurovizinį” šokį, šmaikštų sceninį įvaizdį, nekintančią šukuoseną Arnoldas ir pristatomas „Laisvalaikio“ rubrikoje “Subjektas”.

REKLAMA





- Beprotiškiausias gyvenimo poelgis?

- Kvailysčių buvo daug, bet nė vienos nepavadinčiau beprotiškiausia. Vaikystėje teko iššokti iš trečio aukšto (žaidėme gaudynių),  bet apačioje buvo durpių krūva, tad nieko neatsitiko. Taigi ne taip čia ir beprotiška. Tiesa, 1991 metais viešėdamas JAV atsisakiau vesti milijonierę. Rimtai. Tačiau “mergaitė” buvo kokių 75-erių ir turėjo godžius pusbrolius Ukrainoje. Manau, mano atsisakymas buvo labiau logiškas nei beprotiškas.



- Be ko tau gyvenimas nemielas?

REKLAMA
REKLAMA

- Be nesibaigiančių pokalbių apie bet ką, be retų žygių į Vilniaus senamiesčio barus ir dažnų kelionių į koncertus. Dar be savo šeimos stabilumo ir savo polėkių nenuoseklumo.



- Kokiais momentais pats sau patinki?

- Kai pasidarau cheminį, makiažą, užsimaunu šešis auksinius žiedus, įsiveriu mylimą auskarą į kairįjį spenelį ir įlendu į šeštokės sijonėlį. O jei rimtai, patinku sau, kai žinau, kad patinku tiems, kurių nuomonė man svarbi. Dar kai sugebu efektyviai ir tinkamai veikti ekstremaliose situacijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Didžiausias gyvenime košmaras, kuris galėtų nutikti?

- Originalus nebūsiu. Didžiausias košmaras - dalyvauti savo vaiko laidotuvėse.



- Didžiausia svajonė?

- Neišduosiu. Apskritai mano amžiaus žmogų per didelės svajonės gali sutraiškyti. Daugelis linkę jas ritinėti, o ne mėtytis ir dalytis su visais.

- Kokių gabumų manai turintis?

- Visada jaučiau, kad gabumų turiu daugiau, nei panaudoju. Na, skraidyti nemoku. Tikrai nesugebėčiau kurti drabužių ir prižiūrėti plaukų, o visa kita... Tik nepamanykite, kad giriuosi.



- Tavo receptas nuo nelaimingos meilės?

REKLAMA

- Nelaimingos meilės nėra. Jei ji ne abipusė, ji ne meilė. O aistringus įgeidžius ar atstumto vyro ambicijas numalšina hormonų pertekliaus nukrovimas. Patariu - mesk ir eik įsimylėk laimingai.



- Su kuo norėtum užstrigti lifte?

- Tik ne su klaustrofobiku ar motina su kūdikiu. Norėčiau įstrigti su kokiu nors politiku, kad negalėtų išsisukti nuo mano klausimukų. Žodžiu, kaip visada - ieškau įdomaus žmogaus paplepėti.

Dosjė

Gimė - 1967 metais, vasario 11 d. Anykščiuose.

Horoskopo ženklas - Vandenis.

Gyvena - Vilniuje, Antakalnyje.

UŽsienio kalbos - anglų, rusų.

Studijos - Balio Dvariono vaikų muzikos mokyklos akordeono klasė, sovietmečiu įgijo darbininko profesiją (mūrininko kategorija).

Veikla - Andriaus Mamontovo grupės klavišininkas, priedo “Maxi panelė” redaktorius ir žurnalistas, naujo TV žaidimo “Vienas prieš visus” vedėjas.

Šeimos padėtis - vedęs 15 metų. Augina 14-os sūnų Titą ir 7-erių dukrą Elzę.

REKLAMA

Arnoldo geriausi

Filmai - “Nuogas ginklas”, “Viskas, ką norėjote sužinoti apie seksą, bet nedrįsote paklausti”, “Omenas”, “Žvaigždžių karai”, “Barfly” ir tūkstančiai kitų.

Knygos - “Rūsčioji upė”, visi Sergejaus Lukjanenkos fantastiniai romanai ir “Nauja knyga apie vedybinį gyvenimą” (ten rašė apie seksą, todėl buvo labai gera, kai į rankas papuolė trečioje klasėje).

Muzika - “Depeche Mode”, “Ultravox”, “Yello”, “Garbage”, “Linkink Park”, “Red Hot Chilli Peppers”, “U2”, “Cold Play” ir visi kiti, iš kurių mokiausi, kurie žadina bei teikia energijos.

Laisvalaikis - kelionė į nepažįstamą europietišką miestą, gera knyga, miegas. Įvykdyti vaikų ar žmonos pageidavimą.

Daiktai - kompiuteris.

Įprotis - reguliariai skutuosi, naudoju dezodorantą.

Maistas - jautienos didkepsnis su krauju, paties paruošti kepsniai ir padažai makaronams, Tailando virtuvė.

Frazė - “Pinigus laimėsi tu arba jie...”.

Asmenybės - mokantys mylėti, sugebantys nekariauti, nebėgantys ir nepasiduodantys.

Moterys - nepasiekiamos ir mylinčios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Arnoldo blogiausi

Filmai - nauji rusų bei seni indų, lietuviški serialai.

Knygos - “TSKP XXI suvažiavimo medžiaga”, nes labai nuobodi ir “Šeimos daktaras”, nes atsiverti ją ir aptinki, kad tau bent penki galimi vėžiai ir dar 40 mirtinų ligų.

Muzika - viskas, ką vadindamos muzika bruka mūsų televizijos.

Laisvalaikis - tvarkyti kambarius, šveisti prikepusią orkaitę ir pirkti drabužius.

Daiktai - kompiuteris.

Įprotis - graužti lūpas, per naktis sėdėti prie interneto ar televizoriaus.

Maistas - su dirbtiniais saldikliais. Taip pat košės. Ypač perlinių kruopų (primena armiją) ir kieta manų (primena ligoninę vaikystėje).

Frazė - “Kaskite nuo dabar iki vidurnakčio”.

Asmenybės - Hitleris, Stalinas, Osama Bin Ladenas, Radovanas Karadžičius, Leonidas Brežnevas, Harry Trumanas, Vladimiras Putinas, George’as Bushas ir visi kiti, kurie dėl asmeninės ar menamos visuomenės gerovės praturtėjo ir yra kalti dėl nekaltų žmonių žūties.

Moterys - persekiojančios ir norinčios tave “paimti”, sėdinčios kalėjime.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų