REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Lietuvą atvyko dar vienas Kauno „Žalgirio“ legionierius - 30 metų 218 cm ūgio vidurio puolėjas Lorenas Woodsas, kuris su LKL čempionų klubu yra sudaręs dvejų metų sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas turėjo ir Toronto „Raptors“ komandos pasiūlymą, todėl žurnalistai pasiteiravo, kodėl aukštaūgis pasirinko „Žalgirį“. „Žaisti Europoje man bus geriau. Gerai pažįstu „Žalgirio“ komandą, todėl nutariau grįžti. Man čia nebus sunku prisitaikyti“, - sakė L.Woodsas.

REKLAMA

Paklaustas apie finansinius klausimus ir ar „Žalgiris“ pasiūlė daugiau, L.Woodsas teigė, jog pinigai panašūs, bet Kauno komandoje jam rungtyniauti bus geriau.

L.Woodsas turėjo atsakymą ir į klausimą, kodėl po sėkmingo sezono „Žalgiryje“ (2006-07 metais) jis nutarė iškelti sparnus į Stambulo „Efes Pilsen“ ekipą. „Labai gerai pažįstu trenerį Davidą Blattą, kuris kvietė mane į savo komandą dar anksčiau. Norėjau suteikti jam progą mane treniruoti ir pats norėjau žaisti jo vadovaujamoje komandoje“, - kalbėjo krepšininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar dar prisimena lietuviškų žodžių, L.Woodsas šypsodamasis klausė: „Ką?“

Paklaustas, ar palaikė santykius su kuriais nors žalgiriečiais, amerikietis sakė: „Nuolat sekiau „Žalgirio“ rezultatus ir visą laiką palaikiau ekipą. Labai gaila, kad komandoje nerungtyniaus mano geras draugas DeJuanas Collinsas, bet tikiuosi, kad jam gerai seksis Rusijoje.“

„Su Kauno komanda šį sezoną tikiuosi pasiekti kuo geresnių rezultatų. Žinau, kad ir LKL pirmenybėse nebus lengva“, - mintimis dalinosi L.Woodsas.

Paklaustas, ar žino kitą „Žalgirio“ vidurio puolėją Ratko Varda ir ar pasirengęs su juo kovoti dėl vietos, L.Woodsas neabejojo savo galimybėmis. „Žinau, kad tai labai geras žaidėjas ir manau, kad jeigu mes abu žaisime gerai, laimės visa „Žalgirio“ komanda. Linkiu jam žaisti kuo geriau, o aš žinau, kad žaisiu gerai.“

Praėjusį sezoną Eurolygoje L.Woodsas sužaidė 16 rungtynių ir per vidutiniškai 21 minutę pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo 6,5 kamuolio ir blokuodavo 1,4 varžovo metimo.



Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų