REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ambrozijos TV“ skelbia Eurovizijos antranką!

Laidos garbei „Ambrovizija“ pavadintas atlikėjų konkursas – naujas išbandymas „Ambrozijos TV“ žvaigždei Antanui Nedzinskui, kuris ėmėsi sunkios užduoties – surasti tarp lietuvaičių dainingų ir didžiosios Europos scenos vertų atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Be nuotaikingų Antano įvairiuose Lietuvos kampeliuose bei pačiose netikėčiausiose vietose vykdomų pokalbių su potencialiais „Ambrovizijos“ dalyviais, ateinantį pirmadienį TV3 žiūrovai humoro laidoje matys ir Minedo pokalbių šou. Šį kartą atlikėjas su savo pašnekovu  diskutuos gyvūnų teisių pažeidimo tema.

REKLAMA





Minedas, TV3 nuotr.

„Minedas tikrai labai entuziastingai ir su didžiausiu užsidegimu dalyvauja „Ambrozijos TV“ kūrime. Jo skambučių ir klausimų, kada vėl reikės filmuotis, sulaukiu kone kas penkias minutes! Atlikėjas kiekvieną kartą yra pasiryžęs bet kokiomis sąlygomis atvykti į filmavimus. Štai visai neseniai prieš suplanuotus filmavimus Minedas pranešė, kad sugedo jo automobilis. Nuraminau jį ir pasiūliau tą dieną į filmavimus nevažiuoti, nes atstumas iš tiesų ne mažas. Tačiau jau po keliolikos minučių sulaukiau Minedo skambučio, kuriuo ji pranešė, kad atvyksta maršrutiniu autobusu. Deja, tą dieną į filmavimus jis vis tiek nespėjo“, – apie Minedo pasiryžimą filmuotis pasakoja „Ambrozijos TV“ prodiuseris ir „Ambrozijos“ grupės aktorius Kęstutis Matelis. Jis džiaugiasi, kad laidoje puikiai sekasi garsiajai dainininkei Džordanai Butkutei.

REKLAMA
REKLAMA

„Atlikėja turi puikų humoro jausmą. Prieš laidą ji visada labai ruošiasi, o jos metu į iš anksto parašytą ir surepetuotą tekstą įterpia ir savo minčių. Kartą tokia Džordanos interpretacija net privertė krūptelti! Filmuojant ji perskaitė jai paruoštą tekstą, o po to metė visus popierius ant žemės su baisiu pasipiktinimu – kas tokias nesąmones rašo! Tik po akimirkos supratau, kad tai buvo ne tikra kritika laidos autoriams, o puiki, tikiu, žiūrovus priversianti juoktis laidos scenarijaus interpretacija”, – apie „Ambrozijos TV“ Sveikinimų koncerto vedėją ir jos darbą pasakoja Kęstutis Matelis.

Ką į Minedo pokalbių šou „Ambrozijos TV“ pasikvies atlikėjas, ką Sveikinimų koncerte sveikins Džordana bei kuo baigsis realybės šou „Kubilas 2“, žiūrovai sužinos jau šį pirmadienį, rugsėjo 8 dieną, 20.35 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų