REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po šio sezono baigsis vieno ryškiausių NBA ir JAV rinktinės žaidėjo 23 metų 203 cm ūgio LeBrono Jameso sutartis su Klivlendo „Cavaliers“ komanda. Todėl klubas jau pradėjo rengti planus, kaip išlaikyti vieną brangiausių lygos žaidėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šią vasarą L. Jamesą lydėjo gandai apie galimybes pakeisti komandą ar net išvykti į Europą, vis dėlto labiausiai Karaliumi vadinamu krepšininku yra susidomėję „Cavaliers“ vadovai.

REKLAMA

Kaip pranešė JAV spauda, Klivlendo klubas nori išsaugoti žaidėją ne tik pasiūlydamas neįtikėtiną sutartį, bet ir sudarant patrauklų projektą, kurio pagalba krepšininkas norėtų likti ekipoje. Manoma, kad tokiu „projektu“ gali tapti dar vienos NBA žvaigždės įsigijimas.

JAV spauda atsargiai kalba apie „Cavaliers“ planus, tačiau nurodo tris realiausius kandidatus: Dwyane‘as Wade‘as, Chrisas Boshas ir Amare‘as Stoudamire‘as.

REKLAMA
REKLAMA

Olimpinio čempiono L.Jameso sutartis su „Cavaliers“ klubu galioja iki 2010-2011 metų sezono pabaigos, tačiau jau kitą vasarą žaidėjas savo noru gali tapti laisvuoju agentu.

Praėjusiame reguliariajame NBA sezone L.Jamesas per rungtynes vidutiniškai rinko po 30 taškų, atkovojo po 7,9 kamuolio bei atliko po 7,2 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų