REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį „Kakadu“ eteryje – ypatingas reportažas apie merginų numylėtinį, šių metų „Eurovizijos“ konkurso laimėtoją Dimą Bilaną.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas netrukus koncertuos Lietuvoje, tačiau laidos „Kakadu” žurnalistams pavyko jį pakalbinti prieš pat atvykimą į mūsų šalį. „Kakadu“ žiūrovai sužinos, kiek iš tikrųjų Dimai Bilanui kainavo pasiruošimas „Eurovizijai“. Apie Rusijos estrados princą pasakos pats Maskvos muzikos grandas Josifas Kobzonas ir gražuolė ukrainietė Ani Lorak.

REKLAMA

O pats Dima Bilanas papasakos, kaip klostosi jo ir mylimosios manekenės Lenos Kuleckajos santykiai bei į kokius naujausius skandalus įsivėlė šis Rusijos dainininkas.  Beje, Dima ir Lietuvoje turi savo simpatijų tarp garsių merginų. Kas jos – sužinosite laidoje „Kakadu”.  

Laidos žurnalistai narplios ir painius garsių Lietuvos žmonių meilės ryšius. Pasirodo, muzikinio projekto „Kelias į žvaigždes“ dalyvis Grūdas po metų draugystės išsiskyrė su savo mergina Simona. O štai dainininkas Vudis pirmą kartą viešai laidai „Kakadu“ parodys naująją savo mylimąją! Manekenę! Iš užsienio!  

„Kakadu“ su Berneen ir Tomu Ališausku pirmadieniais-trečiadieniais 21.00 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų