REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienis „LNK Muzikos akademijos“ dalyviams bus sunki diena. Kažkurio iš jų likimas šiame šou pakibs ant plauko. Laidos metu komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė parodys tikrąjį savo veidą – dalyviams negailės itin aštrios kritikos.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį, 19.05 val., „LNK Muzikos akademijoje“ pirmąkart dalyvaus garbi komisija. Ji dalyvius vertins pagal du kriterijus: vokalo techniką ir pasirodymą. Už abu kriterijus maksimaliai galima skirti po penkis balus, taigi, iš viso dešimt.

REKLAMA

Balsuos ir televizijos žiūrovai. Susumavus balsus, paaiškės, kad mažiausiai balsų surinkęs dalyvis dar kitą šeštadienį susikaus dėl išlikimo šou. Su kuo jis susikaus, savaitės viduryje išsirinks patys „LNK Muzikos akademijos“ dalyviai.

Komisiją sudarys trys nuolatinės jos narės – „LNK Muzikos akademijos“ rektorė operos solistė Asmik Grigorian, rūsčioji dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir aktorė Eglė Gabrėnaitė. Prie jų kiekvienąkart prisijungs kviestinis svečias – šįkart tai bus maestro Stasys Povilaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Kuo būtų baigęsis laidos filmavimas, jei ne geraširdis ponas Stasys, galima tik spėlioti. Mat trys komisijos narės buvo itin griežtos – dalyviams kritiką išsakė atviru tekstu. O ponas Stasys pagyrė jaunus muzikantus.

„Ewex, tau reikia daug dirbti su viskuo: su balsu, tembru, kvėpavimu, lietuvių kalbos tartimi. Tau dainuoti trukdo šokis. Pasirink – kai šoki, nedainuok, ir atvirkščiai. Tu dainavai ne iš širdies, tavo akyse nebuvo matyti dramos, tavo pasirodymas šaltas“, - kalbėjo R. Ščiogolevaitė apie pačios Ewex sukurtą dainą apie įskaudintą nuotaką. Ponas Stasys pagyrė merginą už jos pačios sukurtus žodžius. Ewex scenoje laikėsi tvirtai, tačiau nulipusi nuo jos nubraukė ašarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA





Ewex, LNK nuotr.

Ne mažiau kliuvo ir aksominio balso gražuolei Gabrielei, atlikusiai dainą „Per vėlu“. „Tu esi iš tų merginų, kurios scenoje labai jaudinasi. Išmok suvaldyti jaudulį ir taisyklingai intonuoti“, - lediniu žvilgsniu jauną merginą persmelkė R. Ščiogolevaitė. Ponas Stasys gelbėjo situaciją: „O man besiklausant Gabrielės buvo miela ne tik ausiai, širdžiai, bet ir akims“. Tačiau tai nepaguodė jautrios Gabrielės: mergina kurį laiką po pasirodymo praleido užkulisiuose, kol nusiramino.

Gabrielė, LNK nuotr.

„Pažiūrėsime, ar pasitvirtins patarlė, ar varnas varnui akies nekerta“, - po operos solistės Martos pasirodymo kalbėjo vedėjas Mindaugas Stasiulis ir laukė, kaip jaunąją kolegę įvertins operos solistė A. Grigorian. Patarlė pasitvirtino iš dalies. A. Grigorian pagyrė Martą už pasirinktą operinę dainą „Meilės aidas“, tačiau skyrė ir keletą pastabų. R. Ščiogolevaitė buvo kur kas griežtesnė: „Tu dainavai ne vidumi, o tik balsu. Tik balsu dainuoti sau leisti gali tik penki dainininkai pasaulyje. Pavyzdžiui, Mariah Carey“.

REKLAMA

Tačiau ne visi dalyviai sulaukė kritikos strėlių. Ruslanui Kirilkinui Rūta „neturėjo, ko prikišti“. Ne tik komisija, bet ir žiūrovai salėje liko sužavėti čigonės Rožės, gruzinės Šorenos ir Sasha Son pasirodymais.

„LNK Muzikos akademija“ su rūsčiąja R. Ščiogolevaite ir žiūrovų balsavimu – šeštadienį, 19.05 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų