REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad Heidi Clum ir Sealas - ideali pora. Topmodelis ir popžvaigždė atskleidžia, kur slypi jų laimės paslaptis. Pavydėti neverta, geriau pasimokyti.

REKLAMA
REKLAMA

Heidi Klum ir Sealo meilės istorija jau nuo pačios pradžios buvo panaši į pasaką. Prieš ketverius metus kūdikio besilaukiančią Heidi paliko „Renault“ komandos direktorius Flavio Briatore. Tą dieną, kai susipažino su Sealu, manekenė paskendusi apmąstymuose vaikštinėjo Niujorko viešbučio „Mercer“ teritorijoje.

REKLAMA

Netikėtai prie išėjimo iš sporto salės ji pastebėjo įspūdingą tamsiaodį vyriškį. „Aš tiesiog netekau žado, - prisipažino vėliau manekenė Oprah Winfrey laidoje. - Tarp kitko, Sealas tuo metu dėvėjo aptemptus šortus, taigi aš galėjau įvertinti visus jo privalumus“.

Heidi žengė pirmą žingsnį ir labai greitai rado užuojautą ir paguodą tvirtame dainininko glėbyje. Sealas galantiškai ją lydėjo visur, taip pat ir į parduotuves būsimoms mamoms. Tą dieną, kai Heidi pagimdė mergaitę, Sealas, specialiai nutraukęs savo koncertinį turą po JAV, buvo kartu su mylimąja, o mažąją Leni priėmė kaip savo tikrą dukrą.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjus keletui mėnesių Sealas su malūnsparniu atskraidino Heidi prie Kanados ledynų ir įteikęs jai žiedą su milžinišku deimantu paprašė būti jo žmona.

Išgirdęs lauktą „taip“, jis su būsima nuotaka atskrido į Meksikos pakrantę. Čia Sealas, sukūręs specialiai jų vestuvėms skirtą dainą „Wedding Day“, susituokė su nuostabiąja Heidi. Ji tuo metu laukėsi jų pirmo sūnaus, kuris gimė 2005 metų rugsėjo 12 dieną. Dar vienas poros vaikas gimė 2006 metų lapkričio mėnesį.

Nežiūrint trijų nėštumų iš eilės, Heidi išsaugojo puikią figūrą. Žavesio pilna jų šeimyninė laimė sukelia daugelio aplinkinių pavydą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vietoj to, kad pavydėtume, geriau pažiūrėkime, kur slypi Heidi ir Sealo šeimyninės idilės paslaptis...

News Bridgepix nuotr.

Heidi ir Sealui svarbiausia gyvenime - jų santykiai

„Mes turime tris mažus vaikus, tačiau mums pirmoje vietoje - mūsų santykiai“, - vienbalsiai sako įsimylėjėliai. „Aš galėčiau atiduoti gyvybę už savo mažylius, - sako Sealas, - tačiau pirmiausia esu Heidi vyras“.



Kartu jie laisvi


Kiekvieno jų darbas atima daug laiko. Heidi - modelis, televizijos laidų vedėja bei papuošalų dizainerė. Sealas - pasaulinio garso dainininkas, kurio bendras parduotų albumų tiražas siekia 15 mln. Jie dažnai išvyksta tvarkyti savo reikalų, tačiau prisipažįsta, kad nekantriai laukia, kada vėl susitiks.

REKLAMA

Tarp jų – daug bendro

Visų pirma Heidi ir Sealas labai atsakingai žiūri į savo šeimynines pareigas ir kartais ištisas savaites leidžia su vaikais, važiuoja į savo namelį kalnuose ar vilą Meksikos pakrantėje. Be to, jie kartais ir dirba kartu: Sealas paprašė Heidi, kad ši sudainuotų kartu su juo dainą „Wedding Day“, jie abu dalyvavo paskutinio „Volkswagen“ modelio pristatyme JAV.



Sealas – romantikas

Dėl savo nuostabios damos Sealas yra nuveikęs daug: tai ir „deimantinės“ piršlybos Kanados ledynuose, ir vestuvės Meksikos pakrantėje, ir serenados, pritariant gitarai, ir prisipažinimai panašūs į šį: „Heidi - mano širdies išrinktoji visiems laikams“.

REKLAMA

Tiesa, ne tik Sealas stengiasi dėl Heidi, bet ir Heidi nepamiršta maloniai nustebinti Sealą.



Audringas seksualinis gyvenimas

Sealas nuolat kartoja, kad Heidi - pati seksualiausia mama visame pasaulyje, o ji savo ruožtu kalba apie savo sutuoktinio vyriškumą ir prisipažįsta, kad jie visada randa laiko pabūti dviese ir netgi skiria vienas kitam pasimatymus.

Jie padeda vienas kitam

Sealas nedažnai pasakoja apie tai, kad mama jo atsisakė vos jam gimus, paskui jį auklėjo despotiškas tėvas, vėliau dainininkas augo svetimoje šeimoje, sirgo raudonąja vilklige, kuri subjaurojo jo veidą. Pažintis su Heidi jam tapo atlygiu už visas kančias. Heidi vaikystė buvo laiminga, tačiau 2002 metais ji išgyveno sunkų išsiskyrimą su pirmu vyru, o paskui sutiko Flavio Briatore, kuris paliko Heidi, kai ji buvo ketvirtą mėnesį nėščia. Sealo meilė išgydė jos buvusias širdies žaizdas.



Juos jungia bendra svajonė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dabar aš turiu tikrą šeimą. Nuo ankstyvos vaikystės tai buvo mano svajonė“, - sako Heidi. Sealas jai antrina: „Mes susikūrėme tai, ko norėjome: namus, pilnus juoko ir vaikų“.



Jie nepraleidžia progos pasijuokti

Heidi ir Sealas nevengia pasijuokti, draugiškai pasišaipyti vienas iš kito ir savęs, jie nuolat kvailioja.

Jie žavisi vienas kitu

Ji tiesiog tirpsta nuo savo vyro dainų ir garbina jo profesionalumą. Jis ne tik žavisi jos „neįtikėtinu grožiu“, bet ir jos tiesumu, valia, draugiškumu.



Jų vaidmenys aiškiai nustatyti

Sealas - tikras vyras, gynėjas, autoritetas, ir Heidi tai patinka. Ji visiškai juo pasitiki.



Jie didžiuojasi savo sąjunga

Jie gražūs, myli vienas kitą ir yra pasiruošę visiems parodyti savo laimę... Lyg norėtų, kad jų meilės istorija liktų amžiams.



Šaltinis: „Wday“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų