REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metusi reporterės darbus LNK laidoje „Kakadu“, žavioji dainininkė Goda Sabutytė ir jos mylimasis Šarūnas Jasikevičius išvyko atsipūsti į Pietų Prancūziją, patvirtino „Kakadu“ kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Godą laidos rubrikoje POP TOP antradienį pavaduos laidos vedėja Berneen.

„Goda tiesiog „teleportavosi“ į Prancūziją“, - juokėsi vienas „Kakadu“ kūrėjų Mindaugas Sėjūnas. Jis patikino, kad Goda laidoje liks ir už nederamą elgesį pašalinta nebus.

REKLAMA

„Niekas ką tik prasidėjus darbams atostogų neina, teoriškai galėtume imtis griežtų sankcijų, bet praktiškai – gaila. Toks tas įsimylėjęs jaunimas – pamiršta viską ir mato tik vienas kitą. Mes – už gražių šeimų kūrimąsi, todėl šįkart neprieštarausime Godos ir Šarūno meilei ir į ją nesikišime. Pabus, pailsės, grįš atsigavę, pilni įspūdžių ir galės imtis darbų“, - sakė M. Sėjūnas.

Jis puse lūpų užsiminė, kad vėlesnėse „Kakadu“ laidose galbūt išvysime ir Godos bei Šarūno atostogų įspūdžius. Pora į Lietuvą grįš sekmadienį.

Goda laidoje „Kakadu“ veda rubriką POP TOP, taip pat kalbina žymius žmones vakarėliuose, kituose renginiuose. Jos vaidmenį laikinai perims pagrindinė laidos vedėja Berneen.

„Kakadu“ – pirmadieniais – trečiadieniais, 21 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų