REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikinio projekto „LNK Muzikos akademija“ dalyvis Paulius Sinkevičius repeticijos metu pasijuto blogai ir buvo nugabentas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio vakarą bus filmuojama šeštadienio „LNK Muzikos akademijos“ laida. Nuo pat ankstaus ryto dalyviai, apsupti režisierių, choreografų ir muzikos prodiuserių, repetuoja pasirodymus.

REKLAMA

Žinodami, kad šeštadienio vakarą per televiziją juos stebės šimtatūkstantinė auditorija, jaunieji atlikėjai privalo išmokti suvaldyti milžinišką jaudulį. Nervai, nuovargis ir prie to prisidėję permainingi orai daro savo.

25-erių Paulius blogai pasijuto jau pirmadienio rytą. Jis manė, kad praeis - nepraėjo. Repeticijos metu Paulius visiškai prarado balsą, jam ėmė svaigti galvą, suprastėjo klausa, pakilo temperatūra.

„Galvojau, nukrisiu. Pasidarė bloga. Ir kaip tik – prieš laidos filmavimą dingo balsas...jis atsirado tik po stiprios vaistų injekcijos“, - guodėsi Paulius.

REKLAMA
REKLAMA

LNK muzikiniuose projektuose buvo pasitaikęs ne vienas atvejis, kai dalyviams prireikdavo medikų pagalbos. Tad „LNK Muzikos akademijos“ prodiuseriai žinojo, ką daryti. Paulius staigiai buvo nugabentas į Baltijos ir Amerikos kliniką.

Gydytojai vaikinui suleido itin stiprių antibiotikų ir diagnozavo ausies uždegimą bei aptiko virusą. „Tikimės, iki laidos filmavimo pradžios Pauliui bent kiek pagerės, kad galėtų padainuoti“, - sakė Pauliaus prodiuserė Laima Lapkauskaitė.

Šeštadienį televizijos žiūrovai pamatys, kaip Pauliui sekėsi dainuoti. „LNK Muzikos akademija“ – šeštadienį, 19.05 val., per LNK.





Paulius, LNK nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų